ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

A kussoló

Gyurcsány Ferenc ügyészségi kihallgatása után az utcán ordibálva hergelte megmaradt híveit. Orbáni diktatúráról, tébolyult hatalomról és megfélemlítésről sistergett, majd a csúcsponton királyi többesben fogalmazva odavágta: De mi nem félünk, mi nem fogunk kussolni! Pedig ha arról is beszámolt volna rajongóinak, hogy néhány perccel korábban az ügyészségi kihallgatószobában nemcsak pillanatnyilag, hanem a jövőre nézve is megtagadta az érdemi vallomástételt, úgy rögtön utána hozzátehette volna ismert mondását: Mi az, hogy, nagyon is! A gyanúsított Gyurcsány ugyanis rövid politikai hőbörgés és sunyi vádaskodás után kihallgatói előtt az ügy lényegéről – szavával élve – gyáván kussolt.

 

Létrehozva: 2011. október 7., 09:37
nyomtat küld

Korábban pedig nagy magabiztosságot hazudva még azzal kürtölte tele a médiát, hogy ha eljön a pillanat, akkor bátran vádlói szemébe néz, és pillanatok alatt tisztázza magát a gyanú alól. Az, hogy a kritikus pillanatban mégis tele lett az őszödi gatya, a hozzáértők számára egyáltalán nem meglepő. Sőt teljes mértékben várható volt. Egyrészt a gyanúsított jelleme és messzi földön híres bátorsága, másrészt pedig önmentési érdeke miatt. Rubovszky képviselő úr és bizottsága jóvoltából ugyanis abba az indokolatlanul kivételezett helyzetbe került, hogy még a gyanúsítás előtt korlátlanul átolvashatta a Sukoró-ügy releváns iratait. Már akkor tudta, és nyilván a később kiválasztott, dörzsölt védője instrukciója alapján el is határozta: ő végig kussolni fog. Nyilván felvilágosították, hogy az ügyészség által elé tárni kívánt további iratok és felteendő kérdések kapcsán esetleges válaszaival csak ronthat a helyzetén.

Az igazság feltárása Gyurcsányra nézve végzetes, így az abban való közreműködés – valljuk be legalább mi – még egy ilyen mértékben megzavarodott személyiségtől sem igazán várható. Egy olyan embertől meg főleg nem, aki a téboly fényével szemében fröcsögött, sértegette és gyalázta a vele szemben törvényesen eljáró hatóság képviselőit, majd az őt megsemmisíteni kívánó tébolyult hatalomról sziszegett. Csak csodálni lehet azt a visszafogottságot és türelmet, ahogy az eljáró ügyészek tűrték és viselték eme ijedős ember többszörösen becsületsértő és rágalmazó szitokáradatát. De ők jártak el helyesen, és így legalább fehéren feketén kiütközött a kontraszt a megfontolt és nyilván komoly bizonyítékokkal felvértezett ügyészek és egy, a megbomlás határán álló elme között. Az talán nem kérdés, hogy Magyarország józan többsége kinek szurkol és hisz a kettő közül.

 

A teljes írás az mno.hu-n olvasható.

(D. Horváth Gábor - Magyar Nemzet, 2011. október 7.)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések