ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu Fórumának elindításával nem az volt a célunk, hogy az ezernyi, már létező fórum után létrehozzunk egy ezer-egyedik ugyanolyat. Olyan modellt szeretnénk itt működtetni, amely máshol (például a BBC honlapján) már bevált, és amely esélyt nyújt arra, hogy értelmes kérdésekre értelmes válaszok születhessenek. Feltett szándékunk, hogy elkerüljük a szokványos fórumok tipikus problémáit: az alpári stílust, a személyeskedést, a témakerülést, a végtelen hosszúságú üzeneteket és a tartalmatlan fecsegést. A fidesz.hu mostani megújulása ennek a szándéknak a megerősítését jelenti.

A topicok általában egy-egy hírhez, cikkhez kapcsolódnak, a hozzászólások terjedelme továbbra is korlátozott. A Fórum előmoderált, vagyis egyetlen üzenet sem jelenhet meg addig, amíg egy moderátor nem ellenőrzi azt, és nem minősíti minden szempontból megjelenésre alkalmasnak. Szempontjaink egyszerűek: a kulturált, tömör, színvonalas hozzászólásoknak fogunk helyet adni. Igen, ezek korlátok. De hiszünk abban, hogy az értelmes közös gondolkodásnak nem szabnak gátat.

Törekszünk arra, hogy az aktuális belpolitikai kérdések súlyuknak megfelelő mértékben ott legyenek a Fórum kínálatában. Azt szeretnénk, ha kérdéseink nyomán egyfajta "tudásgyűjtő" jöhetne létre minden témában: olyan gyűjtemények, ahol eltérő vélemények, különböző szempontok egymás mellett jelenhetnek meg, és az érdeklődők ezeken keresztül teljes, de legalábbis teljesebb képet kaphatnának az adott problémáról. Nem szabályos "vitafórum", de alkalmas terepe a nyitott, egymásra figyelő párbeszédnek. Moderátoraink - folyamatos küzdelemben az idővel és személyes elfogultságukkal - ezt az elvet fogják követni.
 
moderálási alapelvek regisztráció levél a moderátornak
 
Újabb, a nők foglalkoztatását segítő program indult
2013. november 20.
Ez a program az 55 év feletti munkanélküli nőket segíti - mutatott rá a Fidesz szóvivője.
Varga: Beérett a munka
2013. november 11.
A konszolidáció után immár kifelé jön a magyar gazdaság a recesszióból, jövőre pedig már az idei gazdasági növekedés duplája lesz a bővülés, így 2014 már könnyebb év lehet a vállalatok és a háztartások számára is - hangsúlyozta Varga Mihály.
Húzóágazat lehet a hazai élelmiszeripar
2013. november 19.
A negyedik negyedév végén Magyarország lehet Közép-Európában a leggyorsabban növekvő gazdaság - mondta Orbán Viktor.
Kocsis: Az SZDSZ fizesse vissza tartozását!
2013. október 24.
Több mint 500 millió forinttal tartozik a Szabad Demokraták Szövetsége a magyar államnak - jelentette ki Kocsis Máté csütörtökön.
Még szigorúbb szabályok védik majd a kiskorúakat
2013. november 19.
A kormány kiemelt figyelmet szentel a gyermekbántalmazások megelőzésének, és prioritásként kezeli a gyermekek fokozott védelmét - hangsúlyozta Balatoni Monika keddi sajtótájékoztatóján.
Még nem született ilyen kedvező szabályozás a kismamák számára
2013. november 19.
A parlament által elfogadott gyed extra új lehetőségeket nyit sokak számára - hangsúlyozta Orbán Viktor Kaposváron az Életfa ünnepségen.
Reménykeltő az irány
2013. október 30.
Az ország pénzügyi helyzete stabilabb, foglalkoztatási mutatói pozitív irányba fordultak, a családok és munkavállalók terhei csökkentek - hangsúlyozta Hoppál Péter.
Századvég: továbbra is jelentős a Fidesz előnye
2013. január 31.
A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz jelenleg 40, az MSZP 29 százalékon áll, míg a Jobbik 18, az LMP pedig 5 százalékot érne el, ha most vasárnap tartanák a választásokat - közölte a Századvég.
"A kiművelt emberfő az ország aranytartaléka"
2013. november 15.
Így képzeljük el Magyarország jövőjét - emelte ki Orbán Viktor MTA Természettudományi Kutatóközpont új épületének átadásán.
"Ez a jogszabály a pénzügyi rezsicsökkentés első lépése"
2013. október 25.
A mai napon benyújtjuk az Országgyűlésnek a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel lehetőségét garantáló törvényt - mondta Rogán Antal.
"Nem lehet következmények nélkül átverni a kiszolgáltatott embereket"
2013. november 9.
A héten az Országgyűlés egy olyan döntést hozott, amely a különösen kiszolgáltatott embereket fogja védeni - mondta Selmeczi Gabriella szombaton.
A gazdasági nehézségek ellenére is tudunk fejleszteni
2013. november 16.
Hamarosan újabb két, a szolnokihoz hasonló uszodát adnak át, a jövő évi költségvetésben több milliárd forint szerepel a vízisport-létesítmények építésére - jelentette be a miniszterelnök.
"A magyar gazdaság növekedési pályára került"
2013. november 15.
Gazdasági növekedés tekintetében a magyar gazdaság 2013 harmadik negyedévében egyértelműen jobban teljesít, mint Gyurcsány Ferenc, vagy Bajnai Gordon kormányfősége idején - mondta Rogán Antal.
Hoppál: Gyurcsány visszaélt a hatalmával
2013. november 15.
2006 őszén Gyurcsány Ferenc megkerülte az akkori törvényeket és a hivatalos utat - hangsúlyozta Hoppál Péter.
Több pénz marad a fővárosi családok zsebében is
2013. november 16.
Mivel ezt a menetdíjbevétel többletet a budapestiek tudatos magatartása segítette elő, ezért valamit vissza szerettek volna adni a fővárosi családoknak - hangsúlyozta a fideszes politikus.
"Közép-Európa kiemelkedő évtized előtt áll"
2013. november 15.
A gazdasági növekedés csak akkor ér valamit, ha abból új munkahelyek származnak - mondta a miniszterelnök.
Rogán: Törvény rögzíti majd a megfizethetőség elvét
2013. november 14.
A jogszabály kimondja majd, hogy a közműszolgáltatások nem haszonelvűek, a keletkező profitot is vissza kell forgatni a szolgáltatások fejlesztésébe - fogalmazott Rogán Antal.
"Csak közös munkánkkal újíthatjuk meg az országot"
2013. november 9.
A nemzeti együttműködés kormánya mindenki számára megbízható partner, aki munkájával és életével hozzáteszi a maga részét a nemzet életéhez - jelentette ki Kövér László.
Németh: Gyurcsány és Bajnai a rezsicsökkentés támadását tűzte ki célul
2013. március 22.
Gyurcsány és Bajnai érdekei egybevághatnak a szolgáltatók érdekeivel - hangsúlyozta Németh Szilárd.
A fogyatékossággal élők számíthatnak a Fideszre
2013. november 8.
2010 óta tízezerrel több megváltozott munkaképességű embernek van munkája - hangzott el Nyitrai Zsolt és Kósa Ádám sajtótájékoztatóján.
"Meg fogjuk védeni a természetes vizek halállományát"
2013. június 23.
Azt szeretnénk, ha Magyarország egy nagyon komoly horgászturizmussal rendelkező ország lehetne - jelentette ki Szűcs Lajos, vasárnap.
1 2 3 4 5 6  Következő
 
Online fogadóóra Selmeczi Gabriellával
2011. október 18.
Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője internetes fogadóórát tart a fideszfrakcio.hu fórumán 2011. október 19-én szerdán, 13 órától 14 óráig.
Online fogadóóra L. Simon Lászlóval
2013. január 16.
L. Simon László kultúráért felelős államtitkár internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. január 17-én csütörtökön, 10:30-tól 12 óráig.
Online fogadóóra Dr. Kocsis Mátéval
2013. február 14.
Dr. Kocsis Máté, a FIDESZ komunikációs igazgatója internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. február 14-én csütörtökön, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóóra Dr. Láng Zsolttal
2013. február 27.
Dr. Láng Zsolt, II. kerület polgármestere, országgyűlési képviselő internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. március 1-én pénteken, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóóra Németh Szilárddal
2013. május 22.
Németh Szilárd, XXI. kerület polgármestere, országgyűlési képviselő internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. május 23-án csütörtökön, 14 órától 16 óráig.
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések