ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu Fórumának elindításával nem az volt a célunk, hogy az ezernyi, már létező fórum után létrehozzunk egy ezer-egyedik ugyanolyat. Olyan modellt szeretnénk itt működtetni, amely máshol (például a BBC honlapján) már bevált, és amely esélyt nyújt arra, hogy értelmes kérdésekre értelmes válaszok születhessenek. Feltett szándékunk, hogy elkerüljük a szokványos fórumok tipikus problémáit: az alpári stílust, a személyeskedést, a témakerülést, a végtelen hosszúságú üzeneteket és a tartalmatlan fecsegést. A fidesz.hu mostani megújulása ennek a szándéknak a megerősítését jelenti.

A topicok általában egy-egy hírhez, cikkhez kapcsolódnak, a hozzászólások terjedelme továbbra is korlátozott. A Fórum előmoderált, vagyis egyetlen üzenet sem jelenhet meg addig, amíg egy moderátor nem ellenőrzi azt, és nem minősíti minden szempontból megjelenésre alkalmasnak. Szempontjaink egyszerűek: a kulturált, tömör, színvonalas hozzászólásoknak fogunk helyet adni. Igen, ezek korlátok. De hiszünk abban, hogy az értelmes közös gondolkodásnak nem szabnak gátat.

Törekszünk arra, hogy az aktuális belpolitikai kérdések súlyuknak megfelelő mértékben ott legyenek a Fórum kínálatában. Azt szeretnénk, ha kérdéseink nyomán egyfajta "tudásgyűjtő" jöhetne létre minden témában: olyan gyűjtemények, ahol eltérő vélemények, különböző szempontok egymás mellett jelenhetnek meg, és az érdeklődők ezeken keresztül teljes, de legalábbis teljesebb képet kaphatnának az adott problémáról. Nem szabályos "vitafórum", de alkalmas terepe a nyitott, egymásra figyelő párbeszédnek. Moderátoraink - folyamatos küzdelemben az idővel és személyes elfogultságukkal - ezt az elvet fogják követni.
 
moderálási alapelvek regisztráció levél a moderátornak
 
2013. november 13.
A Fidesz tudni szeretné, mit jelent az, hogy Bajnai Gordon a hétvégén úgy fogalmazott, "fájni fog" - mondta Kocsis Máté.
"Lényegében mi minden hangszeren játszunk otthon"
2013. november 13.
Magyarország minden olyan módszert alkalmaz az ifjúsági munkanélküliség enyhítésére, amely Európában ismert - jelentette ki Orbán Viktor.
"A társadalomnak, az országnak meg kell védenie magát"
2013. november 8.
Beláthatatlan következményei lennének annak, ha az ároktői banda újabb tagja szabadlábra kerülne - mondta Rogán Antal pénteken.
Titkos adatgyűjtés: tömegesen sérültek az emberi jogok
2013. november 11.
Tömegesen sérültek az emberi jogok az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) törvénytelen lehallgatásai során - szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök és Schiffer András, az LMP frakcióvezetője.
Navracsics: Létre kell hozni a dinamikusan fejlődő Közép-Európát
2013. november 11.
Létre kell hozni azt a Közép-Európát, ahol az egymással barátságban, sorsközösségben élő nemzetek kialakítják az egyik legdinamikusabban fejlődő térséget - mondta Navracsics Tibor.
Valódi megoldás a demográfiai problémára
2013. október 21.
Nonprofit jellegűvé kell tenni a közműcégeket, ami nem azt jelenti, hogy a fenntartás és a fejlesztések kárt szenvedhetnek - mondta Giró-Szász András.
Békéscsaba: a Fidesz-KDNP jelöltje nyert
2013. november 11.
Bíró Csaba István a leadott szavazatok 51,38 százalékát szerezte meg a békéscsabai időközi önkormányzatiképviselő-választáson.
Orbán: Magyarország 2010-hez képest szabad és független
2013. november 8.
A kormányfő hangsúlyozta: Magyarország ma a saját lábán áll, és van annyi pénze, hogy olyan intézkedéseket vezessen be, mint például a sertésáfa-csökkentés vagy az újabb családpolitikai támogatások.
"Gérecz Attila megérdemli, hogy emlékezzünk rá"
2013. november 8.
Megkoszorúzták Gérecz Attila 56-os mártír emléktábláját Budapesten.
Orbán: Mindent megteszünk, hogy Bosznia közelebb kerüljön az EU-hoz
2013. november 8.
A Magyarország és Bosznia-Hercegovina közötti jelenlegi kapcsolatokat az őszinteség és a kölcsönös tisztelet jellemzi.
"Nagyobb elismerést kiérdemlő országgá váltunk"
2013. november 6.
Az elmúlt három évben sikerült olyan teljesítményt elérnie Magyarországnak, melyet az ellenfeleink is sikeresnek minősítettek az elmúlt hónapokban - jelentette ki Orbán Viktor a Magyar Diaszpóra Tanács ülésén a Parlamentben.
Szükségünk van a művészet jótéteményeire
2013. október 23.
Az elmúlt években a gazdasági válság ellenére is egyre több erő, figyelem, valamint pénz jutott a kultúrára, és nem lesz kivétel ez alól a következő esztendő sem - emelte ki Orbán Viktor.
"A szocialisták, amihez hozzáérnek, azt meghamisítják"
2013. október 25.
A szocialista kormányzással szemben ma nem nehezítik meg a munkavállalók megélhetését a sorozatos megszorítások - mondta Selmeczi Gabriella.
Rogán: Ez a megoldás segítséget nyújthat
2013. november 5.
Ez a megoldás segíthet abban, hogy azok, akik eddig nem tudták fizetni a hitelüket, fizetőképessé váljanak - mondta Rogán Antal kedden.
"Az egészségügy a kormányváltás óta erősödik"
2013. november 6.
Bízunk benne, hogy az intézményekre és az egészségügyi dolgozókra fordított több pénz a színvonal emelkedéséhez vezet, és a betegek is egyre inkább meg fogják ezt érezni - mondta Selmeczi Gabriella.
A kormány betartotta a nyugdíjasoknak tett ígéreteit
2013. november 6.
Az elmúlt három év után ki lehet jelenteni, hogy a kormány teljesítette az időseknek tett vállalásait - hangzott el Nyitrai Zsolt és Iván László sajtótájékoztatóján.
A magyarokkal lehet jó üzletet kötni
2013. november 5.
Ez a megállapodás azt üzeni Magyarország minden polgárának, hogy hazánk lassan visszaszerzi elvesztett pozícióit - mondta a miniszterelnök.
A bizottság jelentése megerősíti, hogy jó úton járunk
2013. november 5.
A magyar emberek újra bízhatnak magukban, és azt láthatják, hogy a kemény munkájuknak az eredményeként előrébb tudunk lépni - fogalmazott Zsigó Róbert.
Lehallgatási-botrány: vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Fidesz
2013. november 5.
Az amerikai lehallgatási botránnyal kapcsolatban levélben konzultációra hívta a parlamenti frakciók vezetőit a kormányfő - tájékoztatott Kocsis Máté.
"Ettől lesz Magyarország versenyképes és sikeres"
2013. november 4.
Folytatni kell az újraiparosítás politikáját - jelentette ki Orbán Viktor.
"Nem maradhat olyan, aki nem kap segítséget"
2013. november 4.
Ez a javaslat ezért jó, mert tényleg mindenki számára hozzáférhetővé tesz valamilyen segítségi formát - mondta Rogán Antal hétfőn.
Előző   1 2 3 4 5 6 7  Következő
 
Online fogadóóra Selmeczi Gabriellával
2011. október 18.
Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője internetes fogadóórát tart a fideszfrakcio.hu fórumán 2011. október 19-én szerdán, 13 órától 14 óráig.
Online fogadóóra L. Simon Lászlóval
2013. január 16.
L. Simon László kultúráért felelős államtitkár internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. január 17-én csütörtökön, 10:30-tól 12 óráig.
Online fogadóóra Dr. Kocsis Mátéval
2013. február 14.
Dr. Kocsis Máté, a FIDESZ komunikációs igazgatója internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. február 14-én csütörtökön, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóóra Dr. Láng Zsolttal
2013. február 27.
Dr. Láng Zsolt, II. kerület polgármestere, országgyűlési képviselő internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. március 1-én pénteken, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóóra Németh Szilárddal
2013. május 22.
Németh Szilárd, XXI. kerület polgármestere, országgyűlési képviselő internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. május 23-án csütörtökön, 14 órától 16 óráig.
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések