ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
Online fogadóóra Dr. Kocsis Mátéval
Online fogadóóra Dr. Kocsis Mátéval
2013. február 14., 10:59
Dr. Kocsis Máté, a FIDESZ komunikációs igazgatója internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. február 14-én csütörtökön, 11 órától 12 óráig.

Köszönjük kérdéseiket.


 
Ezt mutasd: 
13.
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:59
Köszönöm mindenkinek, aki támogatásáról biztosított. Igyekezni fogok a legjobb tudásom szerint ellátni a feladataimat. Köszönöm a bizalmat, további szép napot kívánok!
 
12.
Timar

Tisztelt Képviselő úr!

A megszorítások ellenére az állami cégek vezetői 10 milliós jutalmakat kapnak, elfogadhatónak tartja ezt, ha nem akkor mit kívánnak tenni ezekben a kérdésekben? Várható esetleg hasonló lépés, mint a polgármesteri jutalamak ügyében?

 
 
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:56
Ugyanúgy elfogadhatatlannak tartom. Tudomásom szerint a kormány felül fogja vizsgálni ezeket, és remélem, hogy hasonlóan szigorú lépéseket tesznek a tízmilliós jutalmak kapcsán, mint ahogy a polgármesterek esetében történt.
 
11.
Sörös Valéria
Szombathely
2013. február 14.,
11:55

Kedves Máté! Kitartást és sok sikert a következő másfél évre :)

 
10.
jcsaba
A Rezsicsökkentést nem lehet-e olyan cégekre is alkalmazni, ami vagy monopol helyzetben szolgáltat alapjóléti szolgáltatásokat (TV/internet), vagy rettentő haszonnal dolgoznak? Olyan is van, aki ezen felül else éri azt a szintet, mint amit igér. Mert igen, egy átlagos családi rezsi 72.000 ft körül mozog, de én szerintem ebbe ezek is beletartoznak. Azért valljuk be hogy a TV/internet nem luxus, hanem egy alapkényelem, hiszen a mai világ megköveteli.
 
 
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:51
A gyulai frakcióülésen felmerült javaslatként, de ellentétben a távhő-, az áram-, a gáz-, a víz-, a szennyvízelvezetés, a kéményseprés és egyéb díjakkal, a kormánynak nincs ilyen jellegű szabályozási lehetősége a televízió és az internet szolgáltatókra nézve.
 
9.
pöcök
Budapest

Tisztelt Kommunikációs Igazgató Úr!

Először is szívből gratulálok a kinevezéséhez és sok sikerlt kivánok az új munkaköréhez.

Milyen kampányra számít?

Üdvözlettel:

P. Borbála

 
 
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:46
A baloldal alapvetően az indulatokra és a feszültségkeltésre akarja építeni a kampányát. Ebből következően mocskos és alantas kampányt fognak folytatni. Nekünk ezekre is természetesen meg kell találnunk majd a válaszokat, de nem az ő stílusukban. A hatalom megszerzéséért mindenre képesek, ezért sunyi és nemtelen eszközöket fognak bevetni.
 
8.
limit
Bp
Tisztelt Képviselő Úr! Mit gondol Bajnai Gordonról? Üdvözlettel: Limit
 
 
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:41
Semmi jót. Bajnai Gordon az a szocialista miniszterelnök volt, akit az emberek soha nem választottak meg. Bajnai Gordon méltó örököse volt a gyurcsányi irányvonalnak, hiszen korábban már gazdasági miniszterként is aktív részese volt az állam és a magyar családok eladósításának. A szó rossz értelmében véve már bizonyított. A zűrös céges múltjával a mai napig nem számolt el, nem kért bocsánatot Hajdú Bét-ügy elszenvedőitől, és sorolhatnánk napestig. Sok van a rovásán. A bankok érdekének képviseletén és a hataloméhségen kívül szerintem nem sok más dolog hajtja őt a közéletben.
 
7.
Afelandra

Tisztelt Kocsi Máté!

 Hogy érzi, ártott a Fidesznek a szocialisták gyűlöletkampánya?

 
 
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:33
A szocialisták rendszeresen meg akarják téveszteni a magyar embereket, mert azt hiszik, hogy mindenkinek rossz a memóriája. Kevesen vannak az országban, akik még hisznek nekik.
 
6.
kissviola
Szeged
Tisztelt Kocsis Máté! A baloldalon az MSZP mellett több szereplő is megjelent. Kit tartanak  most veszélyes ellenfélnek? Válaszát köszönöm. üdvözlettel: Kiss Viola
 
 
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:31
Nem több szereplő jelent meg a baloldalon, hanem megszámlálhatatlanul sok. Az egész baloldalt veszélyesnek tartjuk, ezért teljesen mindegy, hogy milyen ruhát öltenek magukra, ugyanazok a politikusok akarnak hatalomra törni a baloldalról, akik már egyszer tönkretették az országot. A baloldali roncsderbi szereplői saját ügyeikben sem tudnak megegyezni. Vajon mit művelnének, ha újra kormányoznának?
 
5.
KT88
Budapest
Tisztelt Kocsi Máté! Miben akar mindenképpen változtatni a Fidesz kommunikációján?
 
 
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:27
Elsősorban jó stílusban el kell tudnunk mondani az eredményeinket, meg kell tudnunk magyarázni azokat a döntéseket, amelyeket az emberek érdekében hoztunk. Nyitottabban és többet kell foglalkoznunk a kommunikációval, mint ahogy tettük eddig. Emellett emlékeztetnünk kell a választókat arra, hogy milyen állapotban vette át a jelenlegi kormány az ország vezetését, és ahhoz képest milyen előrelépések történtek. Meg kell tudnunk védeni magunkat a baloldal szélsőséges és igaztalan támadásaitól. Mindehhez meg kell találnunk a legmegfelelőbb szereplőket is.
 
4.
kolos.szabo
Budapest

Üdvözlöm Polgármester Úr!

 

Engem elsősorban a józsefvárosi piac sora érdekelne. Tűrhetetlen állapotok uralkodnak a piacon, közbiztonságról nem is beszélve. Van-e valamilyen terve az önkormányzatnak arra, hogy megoldja a piaccal kapcsolatos gondokat?

 

További sok sikert kívánok a munkájához.

 
 
Dr. Kocsis Máté
2013. február 14.,
11:22
A piac területének tulajdonosa a MÁV. Az önkormányzat többször kezdeményezte a piac bezárását éppen azért, amit Ön is ír. Türhetetlen közbiztonsági és köztisztasági állapotokat okoz, és ez a kerület érdekét semmilyen módon nem szolgálja. Tudomásom szerint idén tavasszal megszülethet a végleges döntés a piac bezárásáról. A piac üzemeltetőjének bérleti szerződése 150 napos felmondási idővel szüntethető meg. Az önkormányzat külön programot dolgoz ki annak érdekében, hogy a tisztességes adófizető árusok továbbra is kínálhassák megfizethető termékeiket a kispénzű emberek számára.
 
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések