ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu Fórumának elindításával nem az volt a célunk, hogy az ezernyi, már létező fórum után létrehozzunk egy ezer-egyedik ugyanolyat. Olyan modellt szeretnénk itt működtetni, amely máshol (például a BBC honlapján) már bevált, és amely esélyt nyújt arra, hogy értelmes kérdésekre értelmes válaszok születhessenek. Feltett szándékunk, hogy elkerüljük a szokványos fórumok tipikus problémáit: az alpári stílust, a személyeskedést, a témakerülést, a végtelen hosszúságú üzeneteket és a tartalmatlan fecsegést. A fidesz.hu mostani megújulása ennek a szándéknak a megerősítését jelenti.

A topicok általában egy-egy hírhez, cikkhez kapcsolódnak, a hozzászólások terjedelme továbbra is korlátozott. A Fórum előmoderált, vagyis egyetlen üzenet sem jelenhet meg addig, amíg egy moderátor nem ellenőrzi azt, és nem minősíti minden szempontból megjelenésre alkalmasnak. Szempontjaink egyszerűek: a kulturált, tömör, színvonalas hozzászólásoknak fogunk helyet adni. Igen, ezek korlátok. De hiszünk abban, hogy az értelmes közös gondolkodásnak nem szabnak gátat.

Törekszünk arra, hogy az aktuális belpolitikai kérdések súlyuknak megfelelő mértékben ott legyenek a Fórum kínálatában. Azt szeretnénk, ha kérdéseink nyomán egyfajta "tudásgyűjtő" jöhetne létre minden témában: olyan gyűjtemények, ahol eltérő vélemények, különböző szempontok egymás mellett jelenhetnek meg, és az érdeklődők ezeken keresztül teljes, de legalábbis teljesebb képet kaphatnának az adott problémáról. Nem szabályos "vitafórum", de alkalmas terepe a nyitott, egymásra figyelő párbeszédnek. Moderátoraink - folyamatos küzdelemben az idővel és személyes elfogultságukkal - ezt az elvet fogják követni.
 
moderálási alapelvek regisztráció levél a moderátornak
 
Orbán: Ez a templomépítések kormánya is
2013. október 10.
Ha egyszer majd el kell számolnunk azzal, hogyan sáfárkodtunk az időnkkel, remélem, nem fogunk szégyenkezni e tekintetben sem - hangsúlyozta Orbán Viktor az új svábhegyi református templom felavatása kapcsán.
Ingyenes lesz havi két készpénzfelvétel
2013. október 10.
Rogán Antal közölte, havi két ingyenes készpénzfelvételről szóló javaslatot szeretnének benyújtani az Országgyűlésnek.
Orbán: Többről volt szó, mint egy reformról
2013. október 9.
Az ország megújítása zajlott az elmúlt években - jelentette ki Orbán Viktor Londonban.
"Jövőre még több nőnek lesz esélye a munkavállalásra"
2013. október 9.
A ma bejelentett, az 55 év feletti munkanélküli nők számára indított foglalkoztatási program további segítséget fog adni a női munkavállalók számára - mondta szerdán Selmeczi Gabriella.
Töröljék el az előzetes letartóztatás felső határát!
2013. október 9.
A legsúlyosabb, élet elleni bűncselekmények esetében eltörölnék az előzetes letartóztatás felső határát - többek között ezt tartalmazza az a fideszes javaslat, melyet Gulyás Gergely és Kocsis Máté ismertetett.
"A baloldalt zsebre vágták a multik és a bankok"
2013. szeptember 21.
A balliberális kormányok nem csupán magánkézbe adták a szolgáltatókat, de egyúttal nyolcszázalékos profitot is garantáltak számukra - húzta alá Rogán Antal.
Az intézkedések nemzetközi elismerést váltottak ki
2013. október 8.
Egyre több magyar teszi le a cigarettát, vannak biztató jelek - jelentette ki Orbán Viktor, miután kitüntette Margaret Chan, a WHO főigazgatója a nemdohányzók védelme érdekében végzett munkájáért.
Orbán: Bethlen hitt a magyar emberek alkotó munkájában
2013. október 7.
Bethlen István számára csak egyetlen elkötelezettség létezett, az a kapcsolat, amely Magyarországhoz fűzte - hangsúlyozta Orbán Viktor.
Orbán: A dolgok jó irányba haladnak
2013. október 7.
Olyan megoldást keresünk, amely a magánpiacnál vagy az önkormányzatoknál hagyja a gyárak működtetését - jelentette ki Orbán Viktor.
Rogán: A vértanúk az igazságot üzenik nekünk
2013. október 6.
Haynau és Ferenc József bosszút akart állni a magyarságon, mert a magyarok nem hagyták magukat - hangsúlyozta Rogán Antal.
Rogán: Sumákolnak Bajnai mozgalmának vezetői
2013. október 3.
Egy egyenes mondatot várunk Bajnai Gordontól: utasítsa el mindazt, ami a Szolidaritás tüntetésén történt, és távolítsa el mozgalmának vezetéséből Kónya Pétert és Karácsony Gergelyt - jelentette ki Rogán Antal.
"Azok támadják a rezsicsökkentést, akik csaknem Görögország sorsára juttatták hazánkat"
2013. október 5.
Nem fogjuk engedni, hogy "a magyar baloldal rossz bankárbarátai és telhetetlen, mohó szolgáltató cégeket irányító barátai, visszaélve az erőfölényükkel" növeljék a magyar családok terheit - mondta Kocsis Máté
"A művészet nem tehertétel, hanem erőforrás"
2013. október 6.
"Jó reménnyel lehetünk afelől, hogy Hódmezővásárhely még sokáig a kortárs képzőművészek találkozóhelye marad - emelte ki Orbán Viktor.
A Fidelitas is részt vesz a romániai regionalizációs tervek elleni demonstráción
2013. október 5.
Az október 27-ére tervezett demonstráció napján Románia new yorki konzulátusa előtt is fölhívják ugyanabban az időpontban amerikai magyarok a világ figyelmét a tervezett jogsértésre.
Orbán: Az átlagjövedelemig ingyenes lesz a készpénzfelvétel
2013. október 4.
A hús áfájának csökkenésével kapcsolatban csak olyan megoldást tartunk elfogadhatónak, amely garantálja, hogy a forgalmi adó mérséklése együtt jár az árak csökkenésével - mondta Orbán Viktor.
"Mindent megteszünk, hogy megakadályozzuk a cianidos bánya megnyitását!"
2013. október 4.
A verespataki bánya megnyitása egy természeti katasztrófa kockázatát hordozza magában - emelte ki Bánki Erik.
Martonyi: Hazánk egyértelmű üzenetet küldött
2013. október 3.
A kormány úgy döntött, hogy elérkezett a pillanat, amikor már nem lehet véka alá rejteni az álláspontját, a véleményét - fogalmazott Martonyi János.
A közösségi élet új központjai lehetnek a stadionok
2013. augusztus 22.
A sport a közösségi viselkedési minták átadását is segíti, például megmutathatja, hogy az önérdeket gyakran a közösségi érdek mögé kell sorolni - hangzott el a Tranzit Fesztivál egy csütörtöki kerekasztal beszélgetésén.
A rendszerváltozás óta ez a legnagyobb pedagógus-béremelési program
2013. október 3.
Az első ütemben 34 százalékkal nőnek a pedagógusi fizetések - jelentette ki Selmeczi Gabriella csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Varga: A hazai kkv-k minél nagyobb arányban jussanak ki a nemzetközi piacokra
2013. október 3.
Az idei és a következő évek egyik legnagyobb feladata, hogy a kormányzat az eszközrendszerével támogassa a hazai kkv-kat abban, hogy elérjék a nemzetközi piacokat - jelentette ki Varga Mihály.
"Az ellenzéknek szemlátomást csakis ilyen műbalhéra futja"
2013. szeptember 11.
Kövér László szerint meg fog ismétlődni a 2002-es mocskos kampány, amit az akkori baloldali ellenzék a Fidesz-kormánnyal szemben folytatott.
Előző   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Következő
 
Online fogadóóra Selmeczi Gabriellával
2011. október 18.
Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője internetes fogadóórát tart a fideszfrakcio.hu fórumán 2011. október 19-én szerdán, 13 órától 14 óráig.
Online fogadóóra L. Simon Lászlóval
2013. január 16.
L. Simon László kultúráért felelős államtitkár internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. január 17-én csütörtökön, 10:30-tól 12 óráig.
Online fogadóóra Dr. Kocsis Mátéval
2013. február 14.
Dr. Kocsis Máté, a FIDESZ komunikációs igazgatója internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. február 14-én csütörtökön, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóóra Dr. Láng Zsolttal
2013. február 27.
Dr. Láng Zsolt, II. kerület polgármestere, országgyűlési képviselő internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. március 1-én pénteken, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóóra Németh Szilárddal
2013. május 22.
Németh Szilárd, XXI. kerület polgármestere, országgyűlési képviselő internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. május 23-án csütörtökön, 14 órától 16 óráig.
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések