ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
Online fogadóórát tartott Szijjártó Péter a fidesz.hu fórumán pénteken, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóórát tartott Szijjártó Péter a fidesz.hu fórumán pénteken, 11 órától 12 óráig.
2011. február 25., 00:00


Online fogadóórát tartott Szijjártó Péter a fidesz.hu fórumán. 
Ezt mutasd: 
14.
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
12:08
Köszönöm szépen a kérdéseket, remélem, lesz még módunk találkozni ebben a formában is.
 
13.
Sánta Ibolya
2030 Érd, Sóskúti út 8.

Tisztelt Szíjjártó Péter!

   Többek között azért is vártam a Fidesz kormányzását, mert a magyar föld védelmét fontosnak tartom és meg is ígérték. Lehet, hogy úgy hisszük, túl vagyunk a feudalizmuson, de példák tucatjai mutatják, hogy talán mégsem. Igaz-e, és ha igaz, milyen okok állnak amögött, hogy az új alkotmányból kimaradna a föld nemzeti tulajdonban maradása?

Tisztelettel: Sánta Ibolya

 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
12:06
A Nemzeti Konzultáció kérdőíve tartalmazza az Ön által felvetett kérdést. Én személy szerint annak örülnék, ha a beérkező válaszok többsége arról szólna, hogy az emberek azt szeretnék, hogy a termőföld védelme szerepeljen az új alkotmányban.
 
12.
Imecs László16
Pilis

Tisztelt Uram !

Az országjárást azonnal folytatni kellene. A mg. állapota és az abból élő emeberek, mi mindannyian, azonnali magyarázatokat várunk el, miért nem indult még be az élélmiszer-termelés. Más :az embereket az elszámoltatás eredményei még érdeklik ugyan, de az állandó visszafelé mutogatást nem kérik. Ezzel vigyázni kell, mert ellenfeleinket erősíti. Mindenben szerencsét. Hajrá Mo. !! 

 

 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
12:03
Mi a konzultációkra építjük a kormányzást, így lesz ez a jövőben is. Igyekszünk mindenkihez eljutni, a kormány tagjai folyamatosan járják az országot, mert tudjuk, hogy az ország átszervezése csak így, az emberekkel együtt, és az emberek támogatásával lehet sikeres.
 
11.
Karsai Gergely
Ercsi

Tisztelt Szíjjártó Péter Úr!

Két kérdésem lenne: 

Mennyire kell komolyan venni a gyerekek után a szülőknek járó szavazati jogokat? Számomra aggályos, mivel egy bizonyos népcsoport nagyobb súlyhoz juthat a dolgozó többségi társadalommal szemben.

Második a kilakoltatási móratórium, a dolog lényegét értem és egyetértek vele, de én aki rendesen fizetem a hitelem, akkor most inkább ne fizessem, mert úgy sem tudnak semmit csinálni velem a banknál, plusz akkor még az állam is megsegít.

A rendesen törlesztők kapnak-e valamiféle segítségnyújtást a terhek mérésklése érdekében, vagy csak azok akik nem fizetnek?

Üdvözlettel:

Karsai Gergely

 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
12:00

Hazánk új és végleges alkotmányának elfogadását Nemzeti Konzultáció előzi meg. Ennek keretében mindenki, így Ön is kap egy kérdőívet, amelynek kitöltésével elmondhatja véleményét, hogy Ön szerint mi kerüljön bele az új alkotmányba.

 
10.
FÁBIÁN GÁBOR
Bonyhád
TISZTELT PÉTER!KÉREM SEGÍTSEN NEKÜNK!A GEMENC,KAPOS ÉS PANNON VOLÁN BUSZVEZETŐI NEVÉBEN ÍROK ÖNNEK.NETTÓ BÉRÜNK 5-7000FORINTTAL CSÖKKENT MERT SZAKSZERVEZETÜNK NEM TUD MEGÁLLAPODNI VEZÉRÜNKKEL.KÖVETELÉS 6% KÍNÁLAT 3%.A VEZÉREINK A NEMZETI VAGYONKEZELŐRE HÁRÍTJÁK A FELELŐSSÉGET MIVEL ŐK NEM ENGEDIK A 6%OT!SZTRÁJK MÁRCIUS 10.ÉN.ÁLLAMI VÁLLALAT VAGYUNK A SZTRÁJK SENKINEK NEM JÓ!!!KÉRJÜK KÖZBENJÁRÁSÁT ÜGYÜNKBEN!KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!
 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
11:56
Köszönöm jelzését, az Önök ügyéről haladéktalanul tájékoztatom a bérmonitoring bizottságot.
 
9.
Hegedüs András
Budapest

Javaslom, hogy az alkotmányozás országgyüléi vitáján 2 percet szánjon a frakció arra, hogy minden nap emlékeztessék a TV nézőket és a képviselőket a következőre.

1.) Orbán Viktor a kampányban mikor és hol említette, hogy ha megkapják a felhatalmazást a kormányzásra, és lehetőség nyilik akkor hazánknak új alkotmánya lesz.

2.) A mai ellenzék a kampányban mikor és hol említette, hogy ha a Fidesz megkapja a 2/3-ot akkor, "vigyázatt"!! új alkotmány lesz.Tehát úgy szavazzanak..

Ezt tettük. Ha még van idő, minden alkalommal állapitsák meg, hogy az ellenzék két pártja mondvacsinált okkal, és korábbi írásos igéretüket nem betartva, ma sem vesz részt az ülésen.

Üdvözlettel:H.A

 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
11:54
A választók döntése valóban egyértelmű volt, még ha azt az MSZP nem is hajlandó tudomásul venni. A választók felhatalmazása alapján most Magyarország alkotmányos átszervezése zajlik, melynek keretében áprilisban szeretnénk elfogadni Magyarország új és végleges alkotmányát. Olyan alkotmányt szeretnénk, amely meg tudja védeni hazánkat  attól, hogy bármikor megismétlődjön az elmúlt időszak legnagyobb politikai bűne, vagyis az ország eladósítása.
 
8.
marcipán
celldömölk

Hogyan kívánja a Kormány csökkenteni Magyarországon belül a régiók közötti életszínvonal különbséget? (A sajtó eléggé fekete képet fest a Kelet-Magyarországi viszonyokról, lásd pl. Éhságlázadások is lehetnek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében)

Konkrétan milyen intézkedésekkel kívánja a Kormány végre megkezdeni a munkahely teremtő programját? Az elmúlt kormányzati időszakban ugyanis inkább megszűntek munkahelyek, és a munkanélküliség inkább csak növekedett. A pályázatok és a fejlesztések jó ötletek, de a gyártók kinek fognak értékesíteni a gyártósorról, ha iparágak tönkremennek? (Az építőipar közel van ehhez sajnos.)

 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
11:50
A gazdaságpolitikánk fókuszában az államadósság elleni küzdelem és a munkahelyteremtés állnak. Az a célunk, hogy tíz év alatt egymillió új, legális, adózó munkahelyet hozzunk létre. Ennek érdekében alakítottuk át az adórendszert, csökkentettük felére a kis- és közepes vállalkozások társasági adóját, töröltünk el tíz adófajtát, és csökkentettük radikálisan a vállalatok adminisztrációs és bürokratikus terheit. A munkahelyteremtés érdekében komoly közmunka-programokat fogunk indítani, és továbbrai is ösztönözzük a nagyberuházásokat, amelyek közvetlenül ezres, közvetve pedig tízezres nagyságrendben hoznak létre új munkahelyeket.
 
7.
alien2010
aki milliokat keres nem kellene több adót fizetnie ??
 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
11:40
Az új adórendszerben érvényre jut az arányosság: aki tízszer annyit keres, tízszer többet is adózik.
 
6.
Bilincsbe!

Tisztelt Szijjártó Péter!

 

Folyik az elszámoltatás, de lassan és nem a főbűnösökről szól! Meddig még?

Gyurcsány és Veres nem emlékszik semmire, mindent ezzel hárítanak. Ez vicc!!!!

Schiffer jelentette fel egyedül Gyurcsányt. Mit csinálnak a Fidesz ügyvédei? Mikor kerül végre lakat alá Gyurcsány és Veres?!

 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
11:38
Budai Gyula kormánybiztos hetente számol be újabb és újabb korrupciógyanús ügyekről, amelyek során a Gyurcsány-korszakban a közérdekek helyett magánérdekek érvényesültek. A szükséges feljelentéseket a kormánybiztos megteszi, és remélhetőleg minél előbb kiderül az igazság minden korábbi korrupciógyanús ügyben, akár Sukoró, akár a HM korábbi botrányai, akár a moszkvai ingatlan eladása ügyében.
 
5.
Szántó Rudolf
Budapest
Az új adórendszernek úgy tűnik, sok a vesztese. Miért most veszik észre, hogy ennyi embernek csökkent a fizetése? Milyen lépéseket akarnak tenni az ügyben?
 
 
Szijjártó Péter
2011. február 25.,
11:35
Természetesen hozzánk is eljutottak ezzel ellentétes információk, amelyekkel kapcsolatban azonnal intézkedni kell. A versenyszférára vonatkozólag a kormány az OÉT-tel megkötötte az emberek számára fontos megállapodást, és ha ezt a megállapodást mindenki betartja, akkor a versenyszfárában sem járhat rosszabbul senki. Annak érdekében, hogy ez így legyen, továbbra is aktívan dolgozik a Fidesz-frakció által létrehozott bérmonitoring bizottság.
 
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések