ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu Fórumának elindításával nem az volt a célunk, hogy az ezernyi, már létező fórum után létrehozzunk egy ezer-egyedik ugyanolyat. Olyan modellt szeretnénk itt működtetni, amely máshol (például a BBC honlapján) már bevált, és amely esélyt nyújt arra, hogy értelmes kérdésekre értelmes válaszok születhessenek. Feltett szándékunk, hogy elkerüljük a szokványos fórumok tipikus problémáit: az alpári stílust, a személyeskedést, a témakerülést, a végtelen hosszúságú üzeneteket és a tartalmatlan fecsegést. A fidesz.hu mostani megújulása ennek a szándéknak a megerősítését jelenti.

A topicok általában egy-egy hírhez, cikkhez kapcsolódnak, a hozzászólások terjedelme továbbra is korlátozott. A Fórum előmoderált, vagyis egyetlen üzenet sem jelenhet meg addig, amíg egy moderátor nem ellenőrzi azt, és nem minősíti minden szempontból megjelenésre alkalmasnak. Szempontjaink egyszerűek: a kulturált, tömör, színvonalas hozzászólásoknak fogunk helyet adni. Igen, ezek korlátok. De hiszünk abban, hogy az értelmes közös gondolkodásnak nem szabnak gátat.

Törekszünk arra, hogy az aktuális belpolitikai kérdések súlyuknak megfelelő mértékben ott legyenek a Fórum kínálatában. Azt szeretnénk, ha kérdéseink nyomán egyfajta "tudásgyűjtő" jöhetne létre minden témában: olyan gyűjtemények, ahol eltérő vélemények, különböző szempontok egymás mellett jelenhetnek meg, és az érdeklődők ezeken keresztül teljes, de legalábbis teljesebb képet kaphatnának az adott problémáról. Nem szabályos "vitafórum", de alkalmas terepe a nyitott, egymásra figyelő párbeszédnek. Moderátoraink - folyamatos küzdelemben az idővel és személyes elfogultságukkal - ezt az elvet fogják követni.
 
moderálási alapelvek regisztráció levél a moderátornak
 
Orbán: Értékteremtő munkából akarunk boldogulni
2013. szeptember 19.
Az ország teljesítménye fokról-fokra javul, és ezt annak köszönhetjük, hogy a gazdaság középpontjába a termelő munkát helyeztük - jelentette ki Orbán Viktor a Glencore foktői gyárának avatásán.
Zuschlag, aki elvitte a balhét
2013. szeptember 18.
Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy Zuschlag János mások helyett vitte el a balhét - jelentette ki Selmeczi Gabriella szerdai sajtótájékoztatóján.
Ígéretes jövő előtt áll a magyar mezőgazdaság
2013. szeptember 18.
A magyar mezőgazdaság jobban teljesít, mint korábban, és ígéretes jövő előtt áll - jelentette ki Orbán Viktor a 76. OMÉK megnyitó ünnepségén.
Simicskó: A magyarok sikeresek a sportban
2013. szeptember 12.
A kormány mindent biztosít, hogy a sport továbbra is sikerágazat legyen Magyarországon - hangsúlyozta Simicskó István.
Orbán: Hazánk soha nem volt euroszkeptikus
2013. szeptember 17.
Mi realisták vagyunk, nem vagyunk hajlandóak elhallgatni a kedvezőtlen tendenciákat sem, miközben teljes mellszélességgel kiállunk az európai együttműködés mellett - hangsúlyozta Orbán Viktor.
Varga: Magyarország kifelé jön a válságból
2013. augusztus 30.
Magyarország az elmúlt három évben igenis talpra tudott állni, és 2013 ebből a szempontból akár a fordulat éve is lehet - fogalmazott Varga Mihály.
Orbán: Vissza fogjuk szerezni az éllovas pozíciónkat
2013. szeptember 16.
Vissza fogjuk szerezni azt az éllovas pozíciónkat Közép-Európában, amelyet az elmúlt években elveszítettünk - jelentette ki Orbán Viktor az újabb munkahelyteremtő beruházás kapcsán.
Orbán: 2014 a rezsiharc éve lesz
2013. szeptember 15.
Egyszer és mindenkorra le kell zárnunk azt a korszakot, amelyben nyerészkedni tudtak az energiaszolgáltatók az embereken - jelentette ki Orbán Viktor vasárnap.
Rogán: Így járnak el az erős nemzetek
2013. szeptember 15.
A Fidesz frakcióvezetője szerint szeptember 22-én "Európában történelmet írnak", mivel a németországi választásokon először vehetnek részt a Lengyelországban élő németek is.
Gulyás: A bankok javítsák ki maguk a szerződéseket
2013. szeptember 15.
Gulyás Gergely szerint a devizaalapú kölcsönszerződések hibás termékek, amelyeknek feltételeit a bankok önállóan szabták meg.
Hende: Nem operetthadsereget építek
2011. december 28.
Hazánk jó szövetséges, elkötelezettek vagyunk a nemzetközi közösség erőfeszítései mellett - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter a fidesz.hu-nak.
Selmeczi: A fiatalok éljenek ezzel a lehetőséggel
2013. szeptember 13.
Ösztöndíjprogramot hirdet hátrányos helyzetben élő szakiskolásoknak a kormány - jelentette be pénteken Selmeczi Gabriella.
"A bankok voltak, akik ezeket a szerződéseket megkötötték"
2013. szeptember 13.
Giró-Szász András szerint a bankokat terheli a legnagyobb felelősség a devizahitel-válság kialakulása miatt.
Jövő tavaszra elkészülhet a holokauszt-emlékhely
2013. szeptember 12.
A kormány tervei szerint a jelzett időpontra elkészülhet a holokauszt-emlékhely a józsefvárosi pályaudvaron - jelentette ki csütörtökön Lázár János.
Hoppál: A kormány meghozta a szükséges döntéseket
2013. szeptember 12.
A hajléktalanszállásokon, melegedőkben mostanra annyi hely van, amennyi még sohasem volt - hangsúlyozta a Fidesz szóvivője a Ma reggelben.
Rezsicsökkentés: alacsony infláció, több pénz a családoknál
2013. szeptember 11.
Az inflációs adatok is azt mutatják, a rezsicsökkentés következtében több pénz marad a magyar családoknál - hangsúlyozta Németh Szilárd.
Orbán: Magyarországgal számolni kell
2013. szeptember 10.
A 2020-ban esedékes labdarúgó Európa-bajnokság szervezői közé szeretnénk kerülni - fogalmazott Orbán Viktor.
Magyarország alapvető érdeke, hogy az eurózóna stabilizálódjon
2013. szeptember 11.
Martonyi János abban bízik, hogy nem jönnek létre olyan struktúrák, amelyek tartós válaszfalak kialakulását eredményezhetik Európa keleti és nyugati fele között.
"Ez a munka megkerülhetetlen"
2013. szeptember 10.
A tényfeltáró bizottságnak jóval kiterjedtebb munkát kell végeznie, mint azt korábban feltételezték - hangsúlyozta Kocsis Máté.
Orbán: Menjünk tovább a saját utunkon
2013. szeptember 9.
Ma már nem mások pénzén tengődünk, nem másoktól függünk, hanem a saját lábunkon állunk - jelentette ki Orbán Viktor.
Igazságot a devizahiteleseknek!
2013. szeptember 3.
A szerdán kezdődő frakcióülésen döntenek a rezsicsökkentés folytatásáról és a gyerekes családok támogatásának bővítéséről - tájékoztatott Rogán Antal.
 
Online fogadóóra Selmeczi Gabriellával
2011. október 18.
Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője internetes fogadóórát tart a fideszfrakcio.hu fórumán 2011. október 19-én szerdán, 13 órától 14 óráig.
Online fogadóóra L. Simon Lászlóval
2013. január 16.
L. Simon László kultúráért felelős államtitkár internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. január 17-én csütörtökön, 10:30-tól 12 óráig.
Online fogadóóra Dr. Kocsis Mátéval
2013. február 14.
Dr. Kocsis Máté, a FIDESZ komunikációs igazgatója internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. február 14-én csütörtökön, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóóra Dr. Láng Zsolttal
2013. február 27.
Dr. Láng Zsolt, II. kerület polgármestere, országgyűlési képviselő internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. március 1-én pénteken, 11 órától 12 óráig.
Online fogadóóra Németh Szilárddal
2013. május 22.
Németh Szilárd, XXI. kerület polgármestere, országgyűlési képviselő internetes fogadóórát tartott a fidesz.hu fórumán 2013. május 23-án csütörtökön, 14 órától 16 óráig.
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések