ajánlott oldalak

A fogyatékossággal élők számíthatnak a Fideszre
2013. november 8., 19:53
2010 óta tízezerrel több megváltozott munkaképességű embernek van munkája - hangzott el Nyitrai Zsolt és Kósa Ádám sajtótájékoztatóján.

A fogyatékossággal élők számíthatnak a Fideszre és a kormányra – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója. Ugyanitt Kósa Ádám európai parlamenti képviselő arról tájékoztatott, a Szabad Európa Vitanapok keretében megrendezett konferencián számos előremutató eredményről számolhatnak be a fogyatékkal élők helyzetével kapcsolatban.

Teljes cikk>>

Több pénz juthat a fogyatékossággal élők érdekvédelmi szervezeteinek

Több program a megváltozott munkaképességűeknek

Áprilisig ötezerrel több fogyatékossággal élő ember kap munkát

Több megváltozott munkaképességű ember dolgozik

A megváltozott munkaképességűek is képesek hatalmas teljesítményre

"Nem a szavaknak, hanem a tetteknek kell hinni"

Külön intézkedések a fogyatékkal élők védelmében

Zsigó: Nő a fogyatékkal élők támogatása

Elindult az első jelnyelvi tanfolyam az Európai Parlamentben

* Hozzászólás csak regisztrált tagok számára lehetséges.
Ezt mutasd:
5.
2013. november 11.,
10:41
nincs előzmény | válasz erre
Most olvastam a fogyatékosügyi politikai "képviselőink" előterjesztéséről szóló híreket: http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/08/15/Kormanyparti_javaslat_a_megvaltozott_munkakepesseguekert.aspx?fb_action_ids=10201581955443260&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210201581955443260%22%3A419010091534369%7D&action_type_map=%7B%2210201581955443260%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D Sajnos nem tudom, konkrétan miről van szó ezekben, mi a javaslattevők közt sem lehettünk. Sok - számunkra fontos - szempontot nem látok. H.I.

4.
23:52
Tisztelt Vici, a Nagyothallók Országos Közhasznú Egyesülete (NABOKE) tavaly május 15-én lett bejegyezve. Semmilyen állami támogatásban nem részesül, adó 1%-ot nem kapott és tavaly pl. 102 ezer Ft-ból gazdálkodott (magánadományok-Videoton, magánszemélyek, illetve Dr. Cser-Palkovics András polgármester úr segítsége), miközben rengeteg közösségerősítő közösségi és szakmai programot megcsináltunk. Babasírás-jelző készülékkel siket családot segítettünk, stb. Tagjai vagyunk a Nagyothallók Európai Szövetségének (EFHOH), illetve a Nagyothallók Világszövetségének (IFHOH). Tagjaink nem csak hallássérültek (siketek és nagyothallók), de hallók is lehetnek. Nagyon szép plasztik-kártya tagsági igazolványunk van, amikre különféle szolgáltatók kedvezményeit kapjuk. Az egészet emberfeletti módon önkéntesen csinálom, méltatlan körülmények közepette, megélhetési munkám mellett, mint súlyos hallásfogyatékos. Tisztelettel: Dr. Hendrik István elnök

3.
Vici
valahol európában
10:26
nincs előzmény | válasz erre

Sőt, ha a visszaélés bebizonyosodik azonnal meg kell szüntetni az alapítványt de a bizonytalanság miatt, addig is fel kell függeszteni az 1 % támogatás kaphatóságát. Mint a mellékelt ábra / tegnapi hírek / mutatja óriási összegeket használnak fel, önös célokra.

Magyarul mondva: Átverik az adófizetőket. Mindenféle jött- ment alapívány, akik közhasznú szervezetnek kiáltatják ki magukat a polgári bíróságokkal, mert formailag és tartalmilag a papírjaik redben vannak. Így bárki alapíthat alapítványt, a helyszíni meggyőződés kell, mert óriási összegekről van szó!

Mondhatom "Láttam én már karón varnyút!" fele sem igaz! Azért javasoltam többször is, hogy az adófizetők saját szüleik nagyszüleik, vagy az átaluk tisztelt emberek részére ajánlhassák fel az 1 %-ot.

Itt vannaki pl. Ön, Önök. Akik a nagy nyilvánosság előtt ezt a beírást merik vállalni, azok valóban segítségre szorulnak, mert nem félnek a "farkastól", mert csak a helyzetük jobbá tétele érdekében cselekednek.

Üdvözlöm: Vici

2.
Vici
valahol európában
09:59

Tisztelt IgazFüles!

Örülök, hogy a problémájukról írt. Mert fontos, hogy a döntéshozók tudják, hogy döntéseik azokra szintekre el jutnak-e, ahova szánják őket.

Az a helyzet, hogy rengteg közbeiktatódó hely van ahol ezek a jószándékú döntések kisiklanak. Ilyen Pl. az egészségügy is. Ha valakik figyeleik a kormányzat ilyeténbéli szándékát, akkor keresik a megvalósulást. Igen ám, de valahol elveszik ez a megvalósulás. Akkor azt is lehet feltételezni, hogy ez a kormányzat részéről csak duma. Sok olyan ember van a középvezetésben és a középvezetést kiszolgálók között akik nincsenek a helyzet magaslatán, sőt azt csinálnak amit akarnak. Én itt ötször figyelmeztettem a különböző megélhetési alapítványok 1 %-os támogatásáról. Amire most is fényderült. Kell egy olyan nyilvántartás, hogy kik azok ezek közül, akik igenis önzetlenül és az alapító okiratban rögzítetten kezelik a kapott 1%-ot. Mert el kell számolni vele, de szoktak hazudni össze- vissza. Mert ugye kockáztatnak, és kimagyaráznak.

folyt

1.
2013. november 8.,
23:55