|
|
|
|
Tejföl, frissföl, kamuföl
Létrehozva: 2011. november 18., 09:45 | Utoljára frissítve: 2011. november 18., 09:47 |
nyomtat
|
küld
|
|
|
Megyeri Dávid: Akinek valami fogékonysága van a mezőgazdasághoz és a táplálkozástudományhoz, az tudja, hogy a természetes tejföl eleve húsz, vagy annál több százalékos, csak iparilag "lebutítva" lehet zsírszegény. A természetes zsiradék tudniillik nem keverendő össze a mesterségen túlzsírozott eledellel.
(...)
Európában mindenütt normális zsírtartalmú tejet, tejterméket forgalmaznak. Az ok: ez az egészséges. Nálunk viszont az MSZP-SZDSZ-kormány kibrusztolta, hogy átmeneti derogációt kapjunk az EU-tól az alacsonyabb zsírtartalmú, tehát beltartalmi értékekben, vitaminokban szegény tejre. Ami csakis a sznobok számára jelent megnyugvást, akik azt hiszik: ami ízetlen, az attól már egészséges.
(Magyar Nemzet, 2011. november 18.)
|
|
|
Jelenleg nincs információ
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
|
|