ajánlott oldalak

Kemény csapat

Önálló gondolat híján a nemzeti konzultációs kérdőív módszeres elemzésével múlatja idejét a Magyar Szolidaritás Mozgalom. Kónya Péter társelnök, ötletgazda a konzultáció szót már a kezdet kezdetén inzultációra változtatta a plakátokon, megadva ezzel a derűs alaphangot. Hogy ő a Kónya. A kemény, a szellemes. A rendezvénysorozat minapi eseményét - a föl nem adott ívek begyűjtését - a XXII. kerület egyik játszóterén tartották.
Létrehozva: 2012. június 25., 10:17 | Utoljára frissítve: 2012. június 25., 10:20
nyomtat küld

Résztvettek a pikniken az LMP, a Demokratikus Koalíció (DK) és a Munkáspárt 2006 jelesei, meg persze a masszív mag. Ahogyan lenni szokott, nagy hejehuja kerekedett: bográcsozás, patásördögözés, meg ami ilyenkor kell (a végén itt lehetett leadni a kivesézett íveket).

Volt beszédtéma bőven, az egybegyűltek egymást túlharsogva méltatlankodtak az „inzultációs” kérdőíven, maga Varjú László DK-pártigazgató is ott kesergett a tömegben. A Hír TV riportere szerette volna megkérdezni - Csak nem személyes adatokat próbálnak gyűjteni a kérdőívekből képviselő úr? -, ám Varjú honatya nem nyilatkozott, ő most haragszik a médiára, mert kikezdték a főnökét, Gyurcsány Ferencet.

Nyilatkozott viszont Vajnai Attila, a Munkáspárt 2006 vezére: „Előfordulhat, hogy adatok is lesznek a beszedett kérdőíveken." Kónya, Varjú, Vajnai... Kémény csapat. Vajnai aligha emelte a piknik fényét; elnök úr; Strasbourgba jár, amiért az itthoni bíróság meg merte büntetni őt vörös csillag viseléséért. Érthetőbben: a hazáját jelentette fel. Ki inzultál itt?

(Pilhál György - Magyar Nemzet, 2012. június 25.)

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié