ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Csak emlékeztetés...

A mai kor értékválságát nem természetfölötti erők, hanem konkrét emberek okozták. Azok az érdekcsoportok, amelyek bankjaik segítségével ráerőltették a világra a globalizációt és a fogyasztói szemléletet.
Létrehozva: 2012. november 30., 08:45
nyomtat küld

Magyarországi követőik ránk szabadították a gazdasági világvége sötét szellemét, a kilátástalanság rémét. Az anyagi értékek hajhászása megelőzte a szellemi értékek megbecsülését, háttérbe szorította az emberi méltóság elismerését. Fordított erkölcsi világban élünk több mint fél évszázada. Az igazság fogalma szerepét vesztette, a béke és a harmonikus együttélés lehetősége a naivitás kategóriájába került.

Az unió államainak polgársága, köztük a magyarok, rájöttek, hogy új értékszemléletre van szükség. Az euró­pai, keresztyén világ észhez térésének vagyunk tanúi. Portugálok, spanyolok, olaszok, görögök, magyarok, lengyelek egyaránt felemelik a szavukat: állj, ne tovább! A keresztyén–zsidó civilizációt nem lehet az érték- és kultúravesztés útjára szorítani. Az Európai Unió pedig sajnos éppen ezt teszi, amikor vitái arról szólnak, hogy mit kaphatok (vagy vehetek el) a másiktól, ahelyett hogy azt kérdezné: vajon mit adhatok neki?
Magyarországon is tetten érhetők a civilizáció torzulásai. A minimális szolidaritás hiányát jelzi például a lejárt szavatosságú áruk forgalmazása, miközben az átcsomagolást végző dolgozó, szűkös kenyeret adó állását féltve, nem mer szót emelni multi gazdája ellen.

A lejárt szavatosságú áruk a politikai kínálatban is megjelentek, lásd az Együtt 2008 – vagyis a Gyurcsány–Bajnai-duó – újabb feltűnését, persze átcsomagolva, „Együtt 2014” néven. Politikai értelemben ez az áru romlott.
2010-ben a demokratikus választásokon a polgárok már döntöttek sorsukról és kiselejtezésre ítélték őket a társadalmat szétziláló és gazdaságrontó tevékenységükért.

Csizmadia László teljes írását itt olvashatja.

(magyarhirlap.hu)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések