ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Rezsimenet

Ne lepődjünk meg, ha az éhségmenet után a rezsimenetet is megszervezik a derék szocialisták, természetesen spontán, alulról jövő, civil kezdeményezés gyanánt, amibe úgy kell belekönyörögni az MSZP-s résztvevőket.
Létrehozva: 2013. február 11., 11:27 | Utoljára frissítve: 2013. február 11., 11:28
nyomtat küld

Mert nem jó ez a kormány által meghirdetett rezsicsökkentés, hiszen akinél nincs gáz meg villany, az nem érzékel az egészből semmit, bezzeg a gazdagok, akik mást se csinálnak, mint az úszómedencéjüket fűtik, azok megint jól járnak, mert tíz százalékkal olcsóbban állíthatják elő a lábvizet. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a szocialisták szavazóbázisát gyarapító notórius nem fizetők szintén kimaradnak az árcsökkentés áldásaiból, hiszen ők sem érzékelik az olcsóbb gáz, villany, víz hatásait, viszont ők az áremelést sem érzékelnék, így kerül egyensúlyba a roppant érzékeny szociális mérleg.) A lényeg az, hogy nem így kell jót tenni a néppel, de ezt a kormány és a kormánypártok nem képesek belátni, hiszen mindig hiányzott belőlük a szociális érzékenység szikrája is, már Kovács László is megmondta, de a szocialistákon kívül megesküszik rá az összes SZDSZ-es, LMP-s, valamint az MDF-es Bokros Lajos szintén.

Mert a XXI. században, az EU közepén, a globalizáció sűrűjében a haladást tagadó és megakasztó eljárás az, ha csökkentik a multik által diktált árakat, lett légyenek bármily irreálisan magasak azok. A megfizethetetlen magas árakat azért kalkulálták ki, hogy az embereket soha vissza nem téríthető hitelek felvételére kényszerítsék, mert az így kialakult adósrabszolgaság a modern gazdaság alapja és motorja. Nyilvánvaló, ha a magyar kormány visszavásárolja a multiktól a közműcégeket, s leszállítja a szolgáltatások árát, akkor hazánkat kizökkentik a világgazdaság spekulatív körforgásából, s még az a hátborzongató lehetőség is megeshet, hogy a magyar gazdaság valami minimális önállóságra tesz szert. Értjük, hogy egy szocialistának elrettentő ebbe belegondolni, ha másért nem, hát némely korrupciós csatornák bezáródása miatt. Tiltakozniuk és védekezniük kell a rezsicsökkentés ellen, lehetőleg tűzzel-vassal, de nekik jobban kézre esik, ha hülye ötletekkel mutatják meg sajátos szociális kreativitásukat.

Ugró Miklós teljes írását a Magyar Nemzet hétfői számában olvashatják.

(Magyar Nemzet, 2013. február 11.)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések