ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Szinkrón szidalmak

Új fázisba lépett a szocialista országlejárató kampány: most már nyíltan itthonról indítják a dühödt támadásokat. A nyilvánvaló hazugságokat eddig mindig úgy igyekeztek feltüntetni, hogy ők csak közvetítik a nemzetközi - természetesen mindig jogos - vádakat, fenntartásokat. Immár nem próbálnak kommunikációs paravánok mögé bújni a külföldi offenzíváknál sem.
Létrehozva: 2013. március 26., 10:08 | Utoljára frissítve: 2013. március 26., 10:11
nyomtat küld

Ma már nem pazarolnak fáradságot az álcázásra - durr bele, mintha csak az Előre a magyar nép ellen tűzön-vízen át! jelmondatot tűzték volna zászlajukra. Az EB, IMF, EKB háromszög valóságos keresztes háborút visel ellenünk. Jobb, ha bele sem gondolunk, mi történne, ha tényleg rájuk szorulnánk.

Zavaros szerepet töltenekbe a hitelminősítők ebben az álságos eljárásban, s ez egyre több országnak tűnik fel. Szocialistáink viszont mindennek örülnek, ami támadás Magyarország ellen. Eddig a tengerentúlról csak az amerikai adminisztráció, egyes demokrata körök részéről értek bennünket méltánytalan gyanúsítások, igaztalan vádak. Mára kongresszusi bizottsági szinten foglalkoznak velünk. Mintha csak morbid valósággá akarnák gyúrni a Roliing Stones sikeres számát: Paint it black! Fesd feketére! Jó címe lehetne ez a módszeresen félretájékoztatott demokrata párti erők akciójának, amelyet az Amerikai Helsinki Bizottság ülésén előadtak Washingtonban.

Mi lehet az oka ennek a hadüzenet nélküli háborúnak? Alighanem a Neue Zürcher Zeitung írta le az igazságot: gyenge és megosztott a magyarországi ellenzék. Mindezt annak kapcsán szögezték le, hogy minden előzetes várakozást alulmúlóan kevesen, egy-kétezren mentek el a nagy civil demonstrációként beharangozott Milla-tüntetésre. Olyan hatalmas fiaskó volt, hogy nem tudnak elegendő embert toborozni, hogy a nagy leégés füstjét a Nyugatig fújta a késő téli szél.

Hiába beszélnek, valójában ezért fordultak ismét teljes mellszélességgel az Óperencián túlra a balos keverőpultosok. Pedig sejthették volna, hogy nem lesz hatalmas tiltakozó tömeg a belvárosban. Onnan lehetett erre következtetni, hogy vágyaikkal ellentétben semmilyen megmozduláshoz, sem a diáktüntetésekhez, sem a székházfoglaláshoz, sem pedig a Parlament előtti ülősztrájkhoz nem csatlakozótt a kutya sem. A protesthangulat hiányát igazolják a legutóbbi - szentendrei, dunakeszi - időközi választáson aratott fölényes kormánypárti győzelmek is.

Megyeri Dávid teljes írását a Magyar Nemzet keddi számában olvashatják.

(Magyar Nemzet, 2013. március 26.)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések