ajánlott oldalak

Magyarország legnagyobb játszóparkja Újpesten

A Magyarországon egyedülálló családi játszópark különlegesen ötvözi a park és a játszótér fogalmát. Árnyas sétaútjai mentén tematikus elrendezésben várnak felfedezésre az óriás játszótér sosem látott játékai, parkjában kényelmes padok és piknikterek váltják egymást, az egész család örömére.
Létrehozva: 2013. június 14., 11:32
nyomtat küld

A közel két hektáron elterülő játszópark hét, egymástól elkülönülő játékteret foglal magába, ahol a gyerekek más-más képességeiket tehetik próbára. Az érkező vendégeket rögtön a bejáratnál leveszi a lábukról a Hintarét, ahol a repülésé a főszerep: egyensúlyszőnyeg, pörgő és körhinta, impulzushinta segít elrugaszkodni a valóságtól. A Liándzsungel szakadékai felett átlendülhetnek a bátor vállalkozók, de mászhatnak a kötélhidakon, és csúszhatnak a drótkötélpályán is, kedvük szerint. A Billegliget az egyensúlyozás mestereinek jelent igazi kihívást, míg a Homoktengerben az alkotás kerül a középpontba. A Zengőerdő a hangok birodalmába kalauzolja a kíváncsiskodót kültéri hangszereivel, a legkisebbeket pedig a Picurvár játékai vezetik a mesék birodalmába. Akik még mindig kevésnek érzik a kalandot, azokat várják a Felhővárak, ahol gigászi csúszdákon hét és tíz méter magas tornyokból csúszhatnak a mélybe.

A játszópark teljes területe zárt, kerítéssel körbevett, a játékok a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek. A gyerekek szórakozását és biztonságát a park játékmesterei felügyelik, így a szülőknek is lehetőségük nyílik a nyugodt kikapcsolódásra.
A pihenésre és a játék közben fejét felütő éhség elűzésére a Tarzan Terasz áll rendelkezésre, ahol finom szendvicsek és kellemes italok várják a kisebb és nagyobb vendégeket. A terasz gyermekbarát szolgáltatásaival, a kicsik igényeihez alkalmazkodva teszi élvezetessé az étkezést, míg a legkisebbek ellátására Baba-mama szobát alakítottak ki. A park felnőtt-, gyermek- és akadálymentes mosdókkal felszerelt, szükség esetére. A parkban ingyenes játszóeszköz-kölcsönöző is működik, így nem kell otthonról cipelni a kismotort, a homokozófelszerelést, a tollasszettet, a pingpongütőket, a piros autót, csupán a jókedvet szükséges becsomagolni.

Néhány érdekesség a parkról: zárt területe – az épületekkel együtt – csaknem 18 ezer négyzetmétert tesz ki. A játékok mintegy 8000 négyzetméteren találhatók, és a parkosított terület nagysága több mint 9300 négyzetméter. A park 7 játékteret foglal magába, ahová több mint 40 komplex játszóeszközt telepítettek. Legmagasabb pontja a 10 méter magas torony, ahonnan óriáscsúszdák futnak a mélybe. A park egyidejűleg 700 vendéget fogad. A park a vendégeit június 15-től visszavonásig kedvezményes nyitási árakkal várja, az újpesti látogatók, csoportok további jelentős kedvezményeket élvezhetnek.

A Tarzan Park jól illeszkedik azon fejlesztések sorába, amelyeket Újpest városa az elmúlt években az egészséges életmód, a sport, a mozgás elősegítésének, támogatásának érdekében kezdeményezett. Az új uszoda, a hamarosan elkészülő Szilas Park mellett a Tarzan Park is a rekreációt, az egészséges életmódot és kikapcsolódást szolgálja. A gyermekek szabadidejének tartalmas, minőségi eltöltése a folytonosan szaporodó kötelezettségeik mellett egyre fontosabbá válik, különös tekintettel a mozgásra és az önfeledt játékra, amelyekre a Tarzan Park egyaránt kiváló lehetőséget biztosít.

(fidesz.hu)

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ