ajánlott oldalak

Szolnok biztonságos szórakozóhelye címet adományozott az önkormányzat

Szolnok biztonságos szórakozóhelye címet adományozott két üzletnek, a Stock Pubnak, illetve a Retro Sörözőnek a megyei jogú város önkormányzata. A címmel azt ismerték el, hogy az üzemeltetők a szórakozóhelyet példaértékűen, a jogszabályoknak és a jó erkölcsnek megfelelően működtetik, tevékenységüket a város rendjének és a köznyugalmának megzavarása nélkül végzik.
Létrehozva: 2013. július 2., 19:03
nyomtat küld

Szalay Ferenc (Fidesz) polgármester a címet tanúsító díszoklevelek keddi átadáskor elmondta, hogy az adományozásról szóló rendeletet idén májusában fogadta el a közgyűlés. Megalkotásában diákok, szülők és szórakozóhely-tulajdonosok egyaránt részt vettek. Több szórakozóhely látogatásra is lehetőség nyílt a rendőrséggel közösen, és a résztvevők megtapasztalhatták, hogy hol, milyen feltételek között szórakoznak a fiatalok.

A Stock Pub 1927 szórakozóhelyet csaknem tízéves vállalkozói tapasztalattal írországi és angliai minták alapján alakította ki az üzemeltetője. Falai között többkamerás biztonsági rendszert működtet, helyi civil kezdeményezésekkel együttműködve jótékonysági rendezvényeket szervez, illetve helyet ad a Szolnoki Főiskola hallgatói által szervezett esteknek. A Retro Söröző tulajdonosa 30 éve üzemeltet vendéglátóegységet Szolnokon, és gyermekes szülőként arra törekszik, hogy a fiataloknak vonzó szabadidős programokat kínáljon.

(MTI-fidesz.hu)

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ