ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Hisztérikus kirohanások hazánk ellen - Orbán Viktor megvédte Magyarországot

A Tavares-jelentésről folytatott plenáris vita ismételten bebizonyította: a Magyarországról folytatott vita nem más, mint az európai baloldal Magyarország elítélésére irányuló politikai színjátéka. A vita során Orbán Viktor miniszterelnök megvédte Magyarországot és visszautasította az alaptalan vádakat. A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja ezúton is köszönetét nyilvánítja mindazon józan néppárti és konzervatív európai parlamenti képviselőknek, akik a mai vitában kiálltak Magyarországért és a magyar polgárokért. Hozzászólásaikkal bizonyították: Európa nem egyenlő az európai baloldal hazug, elfogult és a magyar polgárok méltóságát súlyosan sértő pártdiktátumaival.
Létrehozva: 2013. július 3., 09:35
nyomtat küld

A plenáris vitában a szocialista, liberális, kommunista és zöld képviselők pártpolitikai érdekekből ismételten hevesen támadták a magyar kormányt és annak intézkedéseit. Felszólalásaikból ismételten világosan kiderült: a tényekkel nincsenek tisztában, a magyarországi viszonyokat felületesen ismerik, a Tavares-jelentés elfogadását és Magyarország elítélését politikai és ideológiai indokok motiválják. Az európai baloldal saját programját akarja Magyarországra és annak szabadon választott Országgyűlésére ráerőltetni.

A vita során Orbán Viktor miniszterelnök kiállt Magyarországért és visszautasította az alaptalan vádakat. A néppárti és a fideszes európai parlamenti képviselők felszólalásaikban szintén rámutattak a tárgyi tévedésekre, a csúsztatásokra és az európai baloldal által alkalmazott kettős mércére.

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja ezúton is köszönetét nyilvánítja mindazon józan néppárti és konzervatív európai parlamenti képviselőknek, akik a mai vitában kiálltak Magyarországért és a magyar polgárokért. Hozzászólásaikkal bizonyították: Európa nem egyenlő az európai baloldal hazug, elfogult és a magyar polgárok méltóságát súlyosan sértő pártdiktátumaival.

Háttér: A holnap szavazásra kerülő Tavares-jelentés számtalan súlyos tárgyi tévedést, csúsztatást, megalapozatlan következtetést és a magyar kormánnyal szemben támasztott jogalap nélküli követelést tartalmaz. A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja elfogadhatatlannak tartja, hogy az Európai Parlament baloldali többsége, pártpolitikai okokból kvázi bíróságként diktátumokat támaszt a szabadon választott magyar Országgyűlés számára. A dokumentum holnapi plenáris ülésen való várható elfogadásának sem jogi, sem költségvetési, sem gazdasági következménye nincs Magyarország számára.

(A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések