ajánlott oldalak

Digitális röntgenberendezéssel bővül az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet

Aláírták a közel nettó 150 millió forint értékű röntgen berendezések beszerzésére és a jótállást követő szervizelésre kötött megállapodást.
Létrehozva: 2013. augusztus 12., 15:39
nyomtat küld

Újpest Önkormányzata folyamatosan újítja meg a járóbeteg-ellátást szolgáló Szakorvosi Rendelőintézetét. Az épület eddig lezajlott korszerűsítésén túl a betegek színvonalas ellátásához azonban a kornak megfelelő orvosdiagnosztikai berendezésekre is szükség van. Újpest Önkormányzata az év elején már beszerzett egy korszerű, digitális fogászati röntgengépet és két új ultrahangkészüléket. A ma aláírt megállapodás a további fejlesztést szolgálja, melynek eredményeként a korábban építészetileg felújított röntgen-, és tüdőszűrő állomás teljes röntgen eszközparkját cserélik digitálisra.

Újpest Önkormányzata az ehhez szükséges eszközök beszerzésére és beüzemelésére, valamint jótállást követő szervizelésére közbeszerzési pályázatot írt ki, melyet végül a Getronics Magyarország Kft. – Pascal Team Kft. (közös ajánlattevők) nyert el.

A digitális röntgenberendezések üzembe helyezése 2013 decemberéig folyamatosan történik.

A megállapodást Újpest Önkormányzata részéről Wintermantel Zsolt polgármester, a beruházást megvalósító cégek részéről Rátkai Péter ügyvezető írta alá.

Az eseményen részt vett Dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselő és Dr. Varga József, a szakrendelőt működtető Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

(Újpest Önkormányzata)

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ