ajánlott oldalak

"Bajnai a magyar emberek jövőjét is odaadná"

Amerikai spekuláns körök mintegy félmilliárd forint „hálapénzt” fizettek ki olyan álcivil szervezetek számára, akik hajlandóak arra, hogy rendszeresen lejárassák hazánkat, a Fideszt és a magyar kormányt – jelentette ki Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője szombati sajtótájékoztatóján.
Létrehozva: 2013. augusztus 17., 13:43 | Utoljára frissítve: 2013. augusztus 17., 14:02
nyomtat küld

Hoppál Péter úgy fogalmazott, újabb kijózanító tényeket tudhattak meg az olvasók egy cikk kapcsán Bajnai Gordon támogatói hátteréről.  Kiderült, hogy az amerikai spekuláns körök mintegy félmilliárd forint „hálapénzt” fizettek ki olyan álcivil szervezetek számára, akik hajlandóak arra, hogy rendszeresen lejárassák hazánkat, a Fideszt és a magyar kormányt – jelentette ki a Fidesz szóvivője, utalva a Heti Válaszban megjelent írásra.

Hoppál Péter sajtótájékoztató

Mint mondta, a bukott baloldal már elveszítette a választók bizalmát, így csak egyetlen eszköze maradt, hogy folyamatosan támadásokat hajtson végre a kormány ellen.  Ennek a gyűlöletkampánynak az elemei fizetett statiszták által nyilvánulnak meg, akik magukat különböző emberi jogi, antikorrupciós szervezeteknek mondják – szögezte le.

Bajnai Gordonék amerikai támogatóikon keresztül dollármilliókat dugdosnak olyan álcivil szervezetek kezébe, amelyek hajlandóak a nemzetközi és a hazai közvélemény előtt lejáratni a kormányt és annak tevékenységét – emelte ki. A fideszes politikus elmondta, az elmúlt hónapok során megtapasztalt Magyarország elleni „intenzív és hazug hadjárat” nem más, mint Bajnai Gordon munkássága, és a mögötte álló, amerikai pénzügyi körök által támogatott szervezetek színjátéka.

Fotó: fidesz.hu

Felhívta a figyelmet arra, hogy amellett, hogy ezek az álcivil szervezetek végleg elveszítették a hitelességüket, sok kérdésre nem érkezett válasz. Vajon miért olyan fontos a spekuláns pénztőke, akár Soros György számára, hogy Bajnai visszatérjen a hatalomba? Vajon milyen veszélyes alkut köthetnek a háttérben a magyar emberek kárára, cserébe a kifizetett dollármilliókért? Vajon mit kellene Bajnainak a kifizetett pénzért cserébe végrehajtani? – sorolta. Hoppál Péter hozzáfűzte: az is kérdés, kit és mit áldozna be a Gyurcsány-Bajnai-szövetség azért, hogy a külföldi spekulánsok újra megkaphassák az extraprofitot. Bajnai Gordon egyetlen tollvonással a magyar emberek jövőjét is odaadná – szögezte le.

Újságíró kérdésre válaszolva elmondta, hogy a Heti válasz tényfeltáró cikkében számos álcivil szervezetről számolt be, példaként l a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottság, a Haza és Haladás Alapítvány, az Eötvös Károly Intézet, a Nők a nőkért Együtt az erőszak ellen, a Háttértársaság a melegekért, a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány, a MONA Magyarország Női Alapítvány, a Krétakör Alapítvány és az Amnesty International Magyarország nevét említette.

Az SZDSZ megszűnésével kapcsolatos felvetésre a fideszes politikus úgy reagált, a szervezet sok kárt okozott az elmúlt kormányzati ciklusok során Magyarországnak, és szavai szerint „a történelem meghozta ítéletét a párt fölött”.

(fidesz.hu)

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ