ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Miskolc nem kér többet azokból, akik a családoktól mindig csak elvettek!

A miskolciak nem kérnek többet a bukott baloldalból, ugyanazokból, akik tönkretették az országot. A szocialisták csaknem Görögország sorsára juttatták az országot. Tönkretették, eladósították, elszegényítették a magyar családokat - közölte portálunkkal a Fidesz miskolci szervezete, pénteken.
Létrehozva: 2013. október 4., 15:07
nyomtat küld

Mint írják: a baloldali kormányok tizenötször emelték a rezsi árakat, háromszorosára emelték a gáz árát, kétszeresére az áram árát. A baloldalon semmi sem változott, Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon, ahogy régen, úgy ma is a mohó multikat és a rossz bankárokat szolgálják - jegyzik meg.

A Gyurcsány-Bajnai-kormány megduplázta a munkanélküliséget, százezreket taszított devizahitelekbe, itt Borsod megyében is. Sorozatos megszorításokkal sújtották a magyar embereket, a fizetés felét elvitte a magas adó, a másik felét a rezsi - emelik ki. A szocialisták csökkentették a béreket, a nyugdíjakat és a családtámogatásokat is - fűzik hozzá. Ha rajtuk múlna, ma is eltörölnék a rezsicsökkentést, újra magas adókkal sújtanák újra a fizetéseket, családok ezreitől vennék el a családi adókedvezményt és csökkentenék a minimálbért - hangsúlyozzák.

"Magyarország az elmúlt 3 évben talpra állt, önerejéből visszafizette a bukott baloldal által felvett IMF-hitelt, pénzügyileg megerősödött. Ma az ország már elég erős a rezsicsökkentéshez és a családok további adójának csökkentéséhez is" - fogalmaznak közleményükben, hozzátéve: ma több pénz marad a borsodi családok és a vállalkozások zsebében is, mint korábban.

Egyúttal megerősítik, hogy a Fidesz folytatja a rezsicsökkentést, eddig 9 szolgáltatás ára csökkent és november elsejétől, a tavalyi árnál 20%-kal kevesebbet kell fizetni a gázért, az áramért és a távhőért - teszik hozzá.

Az eddigi 100 ezer forinton túl további havi 3-4 ezer forinttal több marad a családok zsebében. Idén kétszer annyi rászoruló fog tűzifát kapni, mint tavaly. Januártól tovább csökken a kiskeresetű több gyermekes családok adója - mutatnak rá.

Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra is, hogy a legalacsonyabb jövedelmű 110 ezer családnak gyakorlatilag a zsebében marad a bruttó jövedelme. Egy 100 ezer forintot kereső, két gyermeket nevelő családnak havonta 4 ezer forinttal, egy átlagbért kereső három gyermeket nevelő családnak pedig további 39 ezer forinttal több pénzt marad a zsebében.

"Nem engedjük el a Gyurcsány-Bajnai-kormány által devizahitelbe taszított bajba jutott családok kezét sem, ősszel tovább folytatódnak a devizahiteleseket segítő intézkedések is" - zárul a közlemény.

(fidesz.hu)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések