ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

A bajkavaró

Milyen leleményes Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézettől, amikor Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét mostani szereplései nyomán bajkavarónak minősíti!
Létrehozva: 2013. október 26., 13:56 | Utoljára frissítve: 2013. október 26., 13:57
nyomtat küld

Nyersebb, de őszintébb lenne, ha félretennénk a PC szerint rendben lévő bajkavarót, és nevén neveznénk, hogy mit is tesz Gyurcsány. A politika színpadán azt a bizonyos büdös masszát kavargatja, meglehetős nagy hévvel. Lehetünk elegánsabbak is, elvégre a Magyar Nemzet nem trágárkodhat, és akkor Gyurcsány olvasatunkban egy elfuserált bűvészinas, aki nem ér fel a goethei magasságokba, viszont éppen úgy tesz mindent tönkre maga körül, mint legendabeli elődje. Válogatás nélkül, gyorsuló iramban tör-zúz és kártékonykodik.

Aki sejdít valamit Gyurcsány politikai ambícióiból, tudhatta, halálos sebet kapott akkor, amikor Mesterházy Attila és Bajnai Gordon kihagyta a nagy-nagy ellenzéki összeborulásból. Hiszen Mesterházy az ő neveltje, Bajnait meg ő ajánlotta miniszterelnöknek. Durva előzmények ahhoz, hogy most a Kétfarkú Kutya Pártnál egy fokkal távlatosabb gyülekezetben nagyfőnök. A képletesen kapott halálos seb egyenesen megvadította az amúgy is izgága, egyre rondábban beszélő exminiszterelnököt. Méltatlanul és pimaszul október 23-át használta fel cselvígjátéka csapdájának a Műegyetem előtt, amely csapdába Mesterházy és Bajnai éppen úgy besétált, mint ahogy a kiegészítő díszletként felszólaló Kuncze, Fodor, Ungár etc. meg reménykedve várták az égi csodát.

A csoda meg is történt, csak némileg másképpen. Egy másik klasszikust idézve megjelent Gyurcsány Ferenc, a mi speciális csodálatos mandarinunk, akitől szintúgy sehogyan sem lehet megszabadulni. Remekül előadta a vágyait, amelyeket a fékezhetetlen DK-sok kurjongatva és zajongva üdvözöltek. Gyurcsány szordínóval kezdte, majd egyre jobban beleheccelte magát a mondanivalójába, ordított, süvöltött, nem mondom meg, kire hasonlított, elég, ha a tévében levesszük a hangot, és csak a testbeszédét nézzük. Nyakán dagadtak az erek, szeme forgott, kezeivel csápolt. Záporoztak a vádak az MSZP-re, Mesterházyra és Bajnaira a lezárt tárgyalások miatt, amelyek folytán kihagyták a DK-t és őt az összefogásból. Ez a stratégiai balfogás, éreztette a szónok, végzetes bűnné válhat, ha veszít a baloldal. Nem merték neki elvtársiasan megmondani a kezdetekkor, hogy neve hallatán a választók jó része sikoltva szalad széjjel, és ahogyan a mindig pragmatikus baloldal tévesen megállapította, Gyurcsány Ferenc az a lyukas motor, amiből elfolyt a nafta.

Seszták Ágnes teljes írását a szombati Magyar Nemzetben olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2013. október 26.)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések