ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu hanganyagai 2007. szeptember 28-tól MP3 formátumban érhetőek el.A jelenlegi anyagokhoz ide kattintva térhet vissza.

A fogyatékkal élő gyermekeken spórol a kormány

Ahová Gyurcsány lép, ott pénz nem marad
Kibújt a szög a zsákból, akinek a számára eddig nem volt világos, tegnap megérthette, hogy az egy hónapja sorozatban bejelentett kormányzati lépések adóemelést, áremelést, és megszorításokat jelentenek az emberek többsége számára. Azt is mondhatnánk, ahová Gyurcsány Ferenc lép, ott pénz nem marad - mondta Rogán Antal rendkívüli sajtótájékoztatón csütörtökön.
 
 
Kitől kívánnak jelentős összegeket elvenni?
Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalására reagált Áder János: a Parlamentben, mely során rámutatott: ma már felvázolható a szocialista kormányfő portréja, amely a szaúdi terroristáknál kezdődik, a rasszista magyarokon át az öregecskedő feleségekig ível, s ha mindez valakinek nem tetszik, befoghatja a száját. A Fidesz frakcióvezetője csupán Gyurcsány Ferencet idézte.
 
 
Ki állíttatta le az élelmiszerkommandót a Picknél?
Lengyel Zoltán sajtótájéokoztatójának hanganyaga.
 
 
Hová lett az a temérdek pénz?
Gyurcsány Ferenc az elmúlt nyolc hónapban, amióta irányítja a kormányt, nem tudta megállítani a kedvezőtlen gazdasági folyamatokat, sőt a kedvezőtlen gazdasági folyamatok elmélyültek, még rosszabb helyzetben van az ország, mint amilyen helyzetben Gyurcsány Ferenc Medgyessy Pétertől átvette a stafétabotot - jelentette ki Áder János, a Fidesz frakcióvezetője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
 
 
Gyurcsány Álszent Ferenc
"Kivel hadakszik Ön ebben a házban?" - tette fel a kérdést Pokorni Zoltán Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalására reagálva. Egy cigány fiút ért rasszista gyilkossági kísérlet, majd a botrányos érettségi vizsgák felemlítése után rögtön az ellenzék szapulásába kezdett, s az ellenzéket tette felelőssé mindezért. A Fidesz frakcióvezető-helyettese rámutatott: "amit itt Ön ma csinált, az nem más, mint álszentség, Tartuffe, Miniszterelnök Úr!"
 
 
Szimpátiaszavazás a köztársasági elnökről: az emberek jelölnek
Az emberek jelöltje címmel országos szimpátiaszavazást hirdetne meg a Fidesz a köztársasági elnök személyével kapcsolatban - jelentette be az ügyvezető elnökség javaslatát ismertetve Orbán Viktor és Áder János sajtótájékoztatón szerdán.
 
 
Javaslatok a pályakezdő munkanélküliek érdekében
A Központi Statisztikai Hivatal ma közzétett, a foglalkoztatottságról és a munkanélküliségről szóló adatai elkeserítőek. Gyurcsány Ferenc rövid miniszterelnöki pályafutása alatt a munkanélküliek száma 29 ezer fővel emelkedett, a foglalkoztatottak száma pedig 41 ezer fővel csökkent - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Bernáth Ildikó.
 
 
Szocialista lakáspolitika: építés helyett semmittevés
Medgyessy Péter ígéretei között még az szerepelt, hogy kormánya több ember számára teszi elérhetővé a kedvezményes lakáshitelt, és megépít 160 ezer bérlakást. Mára világossá vált, hogy a szocialisták ezt az ígéretüket sem tudják teljesíteni, és a Fészekrakó-program is csődöt mondott - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Dobó László.
 
 
Folytatódik a felelőtlen költekezés
A kormány nem értékelte megfelelően az Eurostat által pénteken közölt számokat és a stabilitási paktum hétvégi módosítását sem. A szocialisták továbbra is az emberek zsebére költekeznek - mondta Varga Mihály keddi sajtótájékoztatóján.
 
 
Végre megjött a kormány józan esze
Végre megjött a kormány józan esze, és létrejött a megállapodás a gazdákkal, akik hazatérhetnek, és nem kell jogos jussukra várva az utak mentén fagyoskodniuk. Végre esély kaptak a magyar föld művelői, hogy túléljék az uniós csatlakozás első esztendejét. A megállapodás megköttetett, és lám, nem kell adót emelni, nem kell emelni a gyógyszerárakat, sőt még a családi pótlékot sem kell megszüntetni, ahogy azzal Gyurcsány Ferenc riogatta az embereket - mondta Áder János vasárnapi sajtótájékoztatóján.
 
 
Zendületben az ország: meg kéne szakítania Gyurcsánynak külföldi útját
Gyurcsány Ferencnek meg kell szakítania külföldi útját, és azonnal haza kell jönnie, hogy ellássa sürgős feladatát. Ez nem csak kötelessége, hanem elemi emberiességi gesztus is a gazdákkal szemben. Lengyel Zoltán sajtótájékoztatója.
 
 
Mit keresnek Tóth Károlynál a személyes adatok?
Az adatvédelmi ombudsmanhoz fordul a Fidesz Tóth Károly szocialista politikus „iskolai adatgyűjtési akciója” miatt - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Dobó László, a párt országgyűlési képviselője. Tóth Károly MSZP-s képviselő Békés megyei iskolaigazgatóknak írt levelet, amelyben arra kéri őket, hogy olyan volt diákok névsorát és elérhetőségét adják meg, akik ma meghatározói a gazdasági, tudományos, művészeti életnek, „röviden szólva sikeres emberek”.
 
 
Ki nem készült fel?
A gazdák a hónapok óta elmaradt támogatások, valamint a beruházások jogtalanul visszatartott áfájának kifizetését várják, természetesen érthető módon és joggal, hiszen ezeket a kifizetéseket törvények és rendeletek írják elő - mondta keddi sajtótájékoztatóján Lengyel Zoltán fideszes képviselő.
 
 
A Fidesz az óvodák, az iskolák és az egyetemek mellett
A Fidesz törvénymódosítási javaslatokat nyújt be a 2005. évi költségvetésről szóló törvényhez. A módosítások célja a kis létszámmal működő óvodák és iskolák működőképességének megőrzése, valamint a felsőoktatási intézményekben dolgozók béremelésének - létszámleépítés nélküli - biztosítása - jelentette Pokorni Zoltán csütörtöki sajtótájékoztatóján.
 
 
Semmi sem az, mint aminek látszik - vetítés
A választópolgárok már nem várják el a szocialistáktól, hogy teljesítsék választási ígéreteiket, csupán egy dolgot kérnek Gyurcsány Ferenctől: törekedjék arra, hogy ne adja át rosszabb helyzetben az országot 2006-ban, mint ahogyan 2002-ben a szocialisták átvették azt a polgári kormánytól - jelentette ki Áder János, aki mai sajtótájékoztatóján bemutatta a Fidesz Veszteségkalkulátorának legújabb verzióját, mellyel mindenki kiszámíthatja, mekkora veszteség éri családi kasszáját az idén.
 
 
Nem duma: adócsökkentési csomag a Fidesztől
Adócsökkentési csomagot készített a Fidesz, jelentette be Varga Mihály és a Parlament költségvetési bizottságának ellenzéki elnöke Tállai András. Mintegy 40 ezer új munkahelyet eredményezhet a már júliustól bevezethető intézkedéscsomag, ha a kormányoldal is támogatja. A vállalkozóknak elkészített csomagot a munkavállalóké is követni fogja.
 
 
Vége a dagonyának: fideszes törvényjavaslat a pártállami titkos iratok nyilvánosságáról
A Fidesz a pártállam tikos iratainak nyilvánosságát szorgalmazó törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek - mondta Demeter Ervin, fideszes országgyűlési képviselő pénteken sajtótájékoztatón.
 
 
Az üvegzseb is csak duma volt
A tények és az adatvédelmi biztos állásfoglalása alapján Birkás Tivadar pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, büntető feljelentést tesz Gyurcsány Ferenc ellen közérdekű adattal való visszaélés miatt.
 
 
Itt már semmi sem az, aminek látszik...
Január végéhez közeledve már érzékelhető, hogy a 2005-ös költségvetés elhibázott számokra és helyzetértékelésre épült, így egyre inkább eltér a valóságtól. Varga Mihály a Fidesz gazdasági kabinetjének vezetője keddi sajtótájékoztatóján kijelentette: hazánknak olyan költségvetése van, ahol semmi sem az, aminek látszik...
 
 
Hogyan vált a közpénz Gyurcsány magánvagyonává?
 
Előző   1 2 3 4 5 6 7 8  Következő
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések