ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
Online fogadóórát tartott Lázár János a fidesz.hu fórumán kedden, 13 órától 15 óráig.
Online fogadóórát tartott Lázár János a fidesz.hu fórumán kedden, 13 órától 15 óráig.
2010. október 5., 10:05


Online fogadóórát tartott Lázár János a fidesz.hu fórumán. 
Ezt mutasd: 
12.
Narancsbarát
Budapest

Tisztelt Frakcióvezető Úr!

 

tudatában annak, hogy vidéken könnyebben születik egyetértés a településeket érintő kérdésekben, hogyan lehetne az összhangot megjeleníteni és nyilvánvalóvá tenni a nagyvárosokban is?

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
14:15
Minden településen meg lehet találni azokat a közös ügyeket, amelyek fontosabbak, mint a párt- vagy részérdekek. Például Budapest egész közlekedési rendszerének az átalakítása és jobbá tétele, vagy a nagyvárosi lakótelepek házainak felújítása, komfortosabbá tétele. Szerintem léteznek olyan ügyek, amelyeket nem lehet szoci vagy fideszes módon intézni, csak jól vagy rosszul. Élhető, szerethető, XXI. századi, modern települések kellenek. A legfontosabb kérdés, hogy egy mai magyar város mit kínál a húszas, harmincas generáció számára, hogyan képes megtartani a fiatalokat. Ez nem párt, hanem érték kérdése.
 
11.
99Tóni99
Makó

Kedves Lázár Úr!

 

 Ahol nem elég erős a lokálpatriotizmus, Ön szerint  hogyan lehet azzá tenni?

 

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
14:11
Tudatos közösségépító munkával, ahol mindenki számít, függetlenül attól, hogy kire szavazott. Ezt kérjük minden október 3-án megválasztott polgármesterünktől.
 
10.
phoenix13
budapest

Mi lesz ha a próféciákban beharangozott új világ, a tudat szintjén kozmikus méretekben felül ír minden politikát,beleértve a hazai és a globális politikai elit elképzeléseit is.

Van a FIDESZ-nek erre vonatkozóan elképzelése,felkészülése? 

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
14:09
Nagy baj lesz, és nincs elképzelésünk, de a kereszténydemokraták már imádkoznak.
 
9.
harangöntő
Pécs

Tisztelt Lázár Úr,

 

választási kampányuk egyik alapja volt az elszámoltatás, a számonkérés. Amit eddig láttunk, az véleményem szerint csak a felszín kapargatása. Miért nem ásnak mélyebbre? Esetleg az, az Önök érdekeit is sérthetik? Mikor felelnek tetteikért azok, akik ilyen helyzetbe juttatták az országot? Gyurcsány, Szilvásy, Draskovics, Veress…

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
14:07
Ásunk, ásunk, csak jó munkához idő kell. Tudomásom szerint 42 büntetőeljárás van folyamatban, és az MSZP börtön- illetve fogdafrakciója már több tucatra rúg. Vannak ügyek, ahol a dokumentáció több tízezer oldal. Kiemelten fontos feladatunk a számonkérés, ami pártállástól függetlenül mindenkire vonatkozik. Ha fideszes érintett lenne vagy lesz, rájuk még keményebben vonatkoznak mindezek. Ha a Fidesz úgy lop, ahogy a szocialisták tették, akkor nehezen értelmezhető a kétharmados forradalom.
 
8.
benard
bp

T. L.J.!

Lesz-e adórendőrség?

Üdv. benard

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
14:00
Az APEH és a Vám- és Pénzügyőrség összevonása folyamatban van. Bizonyára tudja, hogy komolyabb gazdasági bűncselekményekben a VPOP nyomoz. Ez a jövőben sem változik. Szerintem adóügyekben következetes szigorra van szükség, ahogy ez európai országokban jellemző.
 
7.
vásári
Hódmezővásárhely

Tisztelt Lázár János!

 

Miért nincs fűtés és melegvíz a vásárhelyi kórház szülészetén??

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
13:58
A fűtési szezon 15-én kezdődik, de tegnap óta a kórházban már fűtünk. A szülészet melegvíz-ellátása több évtizedes műszaki probléma, amelynek elhárítására most nyertünk pénzt. A kivitelezéshez szükséges közbeszerzési eljárás folyamatban van. Magyarul: meg lesz csinálva.
 
6.
.János János.
budapest

Tisztelt Lázár János !

Mikorra várható a hivatali hatalmukkal visszaélő tisztségviselők eltávolítása ? Az emberek belekényszerülnek kellemetlenségekbe, csak azért mert tisztes úton képtelen érvényesíteni jogait. Hiába a törvény miszerint aki jogszerűen jár el az nem szenvedhet hátrányt, a helyzet mégis úgy alakul a jogkövető polgár kerül hátrányba. Ügyek elkenése - elhúzása nyilván a jogsértő "együttérző" támogatását jelenti.

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
13:56

A közigazgatás átalakításának a legfontosabb célja, hogy az állami szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek gyorsabban, hatékonyabban tudják hétköznapi problémáikat megoldani. A mai  közigazgatás lassú, uralkodó típusú, és korrupt. Ezt fogjuk felszámolni. Meggyőződésem, hogy ez személyi változásokkal is kell járjon. Ehhez az új szemlélethez megújuló, fiatal, lendületes köztisztviselői gárda kell.

 
5.
Csőrike
Bp

Tisztelt Frakc. Vez. Úr!

 

Ön már több sajtónyilatkozatában is utalt arra, hogy külön meg kívánná adóztatni az energetikai és telekommunikációs szektort. Ennek miért látja szükségességét? Hogyan, milyen módon és mikor látja ezt kivitelezhetőnek?

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
13:52
Abban vagyok egészen biztos, hogy az ország polgárainak döntő hányada nem képes újabb terhek viselésére. Meggyőződésem, hogy a közteherviselésben azoknak kell extra terheket vállalni, akik az elmúlt években extra profitot kaszáltak.
 
4.
Nyunyóbaba
Szekszárd

Tisztelt Frakcióvezető Úr!

Az elmúlt években számos közintézményt bezáratott a szocialista vezetés a költségvetésre hivatkozva, tervezik-e ezen intézmények újbóli megnyitását?

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
13:48
Azoknak az állami szolgáltatásoknak magas színvonalú biztosítását kell megoldanunk, amelyre megalapozott társadalmi igény van, és mindez hatékony és fenntartható is kell legyen. Például azt gondolom, minden településen óvodát, és minimálisan az általános iskola alsó tagozatát biztosítani kell. A felső tagozat már függhet a minőségtől, a fenntarthatóságtól és a finanszírozhatóságtól.
 
3.
Pitbull
Kalocsa

Tisztelt Lázár Úr!

Rettentő módon el vannak adósodva a települések, ezt hogyan akarják kezelni rövid és középtávon?

 
 
Lázár János
2010. október 5.,
13:44
Szigorú takarékos gazdálkodással, ésszerű önkormányzati vagyonműködtetéssel, helyi bevételek növelésével, az állam által önkormányzatokra bízott és alulfinanszírozott feladatok újragondolásával.
 
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések