ajánlott oldalak

Jelentősen nőtt a Fidesz támogatottsága
2013. január 24., 12:54
A teljes népesség körében a Fidesz októberben 22 százalékon állt, most 27 százalékos a támogatottsága.

Mind a Fidesz, mind az MSZP támogatottsága emelkedett az elmúlt időszakban, miközben az Együtt 2014 Mozgalom nem tudta megőrizni a megalakulásakor mutatott jelentős vonzerejét - írta a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet a legfrissebb elemzésében, amelyet a HVG is közölt.

Teljes cikk>>

Nézőpont: a Fidesz akár a 2010-es eredményt is megközelítheti

TÁRKI: nőtt a kormánypártok támogatottsága

* Hozzászólás csak regisztrált tagok számára lehetséges.
Ezt mutasd:
14.
trikoloreto
2013. augusztus 22.,
nincs előzmény | válasz erre

Nos, tisztelt nemzeti érzelműek és nemzeti elkötelezettek!

El kell menni szavazni!!!!!! Nem úgy, mint 2002-ben!!!!

13.
trikoloreto
2013. augusztus 22.,

Kedves Stewe!

Nem érem, hogy miért olyan riasztó Ön számára a populizmus? Nem veszi észre, hogy bármelyik másik párt uyganúgy populista jelszavakkal és ígéretekkel operál? Nem veszi észre, hogy a populizmus nem ördögtől való, ha megfelelően alkalmazzák, fontos eleme a politikának? Nem csak itthon, hanem szerte a nagyvilágban?

12.
papamaci11
2013. augusztus 21.,

Kedves Stewe !

"POPULIZMUS"

Ugyan már, választást hogyan akarsz nyerni???

NYERNI AKARUNK, VAGY VESZTENI ?  El kéne dönteni...

11.
Stewe
Cegléd
2013. augusztus 21.,
Az könnyen a populizmus felé sodorhatná az ügyet...

10.
Tboy
2013. január 31.,
nincs előzmény | válasz erre
Szerintem nem csak a plakátokon, hanem a médiában is kéne egy olyan könnyen megérthető magyarázat arról, hogy ha évente nem kéne az országnak az Imf felé hatalmas összegeket visszafizetnie a 2008-as hitelfelvétel miatt, mely területekre lehetne fordítani ezt az összeget.

9.
Tboy
2013. január 31.,
nincs előzmény | válasz erre
Bajnai a minap arról szónokolt. hogy ha visszatér a hatalomba, akkor törvényesíti az egyneműek házasságát. Pont most, mikor már a Francia nép sem kér ebből. A napokban lezajlott több százezres párizsi, egyneműek házasságkötésére hozott törvénytervezet elleni tüntetés. Persze volt egy hétre rá egy törvény meletti tüntetés is, de az csak több tízezres volt. Azért a többség belátta, hogy egy nemzet jövője csakis a család, és ezen belül csakis egy anya és egy apa álltal felnevelt gyermek, vagy gyermekek.

8.
Vici
valahol európában
2013. január 28.,
nincs előzmény | válasz erre

Éppenséggel lehetne nekünk is óriásplakátunk. Dr Mengyi Roland már fel is sorolta a szavakat, amit rá kell írni.

Ezek pozitív szavak. Válasz a negatívakra.

7.
zsidi
Gyöngyös
nincs előzmény | válasz erre
 A Jobbik pedig  annaktudatában is,hogy úgysem nyeri meg a választásokat képes sajnos annyit ártani a nemzeti oldalnak amennyit csak tud. Lassan többet szapulja a kormányzópártot mint az ellenzéket.  S még össze is mossa. Azok az eleresztett érvek ma az európai politikával nem kompatibilisek amiket a Jobbik eleresztget. A Hír és Echo tv pedig lassan már ""túlsztárolja "" az ellenzék ""nagyjait"". Azzal,hogy vtáról vitára hívja őket.

6.
zsidi
Gyöngyös
nincs előzmény | válasz erre
 Kár,hogy egy Gyurcsány Ferenc még ellenzéki összefogásra is buzdíthat a ma Magyarországán.  Ezért, illetve ez ellen aktívan tenni kell(ene).

5.
kristály

Tisztelt Vici!

Látottak alapján lehet bármelyik közvéleménykutatónak előkapnia a kalap alol akár pl. baráti nyomásra leszerepelt exkormányfőt mint a Medián is tette, és úgy tálalni mintha a leszerepeltet tömegek várnák vissza. Kész agyrém! Mert innentől a többi közvéleménykutatónál is jegyzik a leszerepelt kormányfőt, akinek felelőtlensége akárhogy is nézem állami csőd közelbe jutatta hazánkat. Tényleg ezt akarnánk újra  mi magyarok? Kétlem.

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié