ajánlott oldalak

"Tisztázza magát az MSZP!"
2013. október 21., 19:05
Elvárjuk az MSZP-től, hogy tisztázza magát a bajai videóval kapcsolatban - mondta hétfőn Rogán Antal.

A közélet tisztasága azt kívánja, hogy ennek a hamisítási ügynek minden részletére fény derüljön. Azt várjuk el a hatóságoktól, hogy a törvény teljes szigorával sújtsanak le mindazokra, akik ebben a hamisítási ügyben részt vettek, függetlenül attól, hogy milyen párttisztséget, vagy milyen országgyűlési tisztséget viselnek - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.

Teljes cikk>>

"Egyre mélyebbre kerülnek a ellenzék pártjai"

"A baloldal egyre mélyebben süllyed bele a hamisítási botrányba"

A Btk. szigorítását javasolja a Fidesz a bizonyítékhamisítási botrány miatt

"Minden esély megvan arra, hogy az igazság kiderüljön"

"Gyurcsány zavaros színjátékot játszik"

Gulyás: Az MSZP tisztázza magát a bajai videó ügyében!

Mesterházy Attiláról és az MSZP-ről lehullott a lepel

Ez nem egyszerű hitelrontás, ez bűncselekmény

"A bizonyíték-hamisítás nem egyszerűen etikai ügy"

A Fidesz büntetőfeljelentést tett a bajai videófelvétel miatt

Baja: három újabb jogsértésben marasztalták el a baloldalt

Gyűlöletkeltő volt a baloldal Baján

* Hozzászólás csak regisztrált tagok számára lehetséges.
Ezt mutasd:
15.
2013. november 14.,
nincs előzmény | válasz erre
Mesterházynak is bizonyítani kell, ha továbbra is a sofőrös, luxus limuzin hátsó ülésén szeretne feszíteni. Ezért is jött a legutóbbi beszéde a Parlamentben. Bajba van, mert a Gyurcsányi már az mszp konyhájában főzőcskézik a beépített emberével, Lendvai Ildikóval. Már együtt kavargatják a keserű levest, .... a lakosság ebből pedig már nem kér. Gyurcsányi meg, amikor beül limuzinja hátsó ülésére, akkor büszkén megveregeti saját vállát, üveges szemekkel maga elé bámul...és győztes tekintettel elmormolja..... Igen megcsináltam. Persze,... ehhez a magyar választóknak is lesz szavuk. Nem hagyjuk, hogy ezek az emberek ismét tönkretegyék az Országot, elvegyék  álmainkat, a gyerekeink, unokáink jövőjét.

14.
2013. november 14.,
nincs előzmény | válasz erre
Bajban van az mszp is. Árgus szemmel figyelik, hogy melyik pénzügyi klikknek hódoljanak be. Gyűjtik az információkat, hogy a Gyurcsányit vagy a Bajnait támogató pénzügyi támogató az erősebb. Bajnai támogatói is valószínűleg összehúzták már a szemöldöküket. Talán 1,5 éven keresztül, luxus körülmények között okították Bajnait,... csiszolták, polírozták csillagát, hogy elvakítsa a magyar választókat. Még a közvélemény kutatókat is támogatták, hogy a lehető legmagasabb támogatást mérhessenek. Néhány nyilvános szereplés után Bajnai csillaga elhalványult, karcossá vált.....és már a Duna kavics is fényesebben ragyog. Talán hasonló a helyzet mint 2002-ben,... igaz az útelágazós Péterünk még elevickélt a bársonyszékig a megmagyarázó emberek hathatós hazudozásának eredményeként... aztán ott puccsolták meg. Valószínűleg Bajnait még az útelágazás előtt puccsolják meg....valószínűleg ugyan az teszi, mint a Péterünknél.

13.
2013. november 12.,
nincs előzmény | válasz erre

Belső vita zajlik az mszp-ben.

Hát, vitatkozzanak még vagy száz évig!

12.
2013. november 12.,

Kedves Figyelő!

Márcsak azért is, mert még nem volt miniszterelnök, a koronát fel akarja tenni munkásságára és még el is hiszi, hogy megérdemli.

Csak nem ő a nagyágyú akit Gyurcsány emlegetett? Egy negyedik? Minden baloldal feje?

Majd, mivel Gyurcsány ajánlgatja, később megpuccsolja és  beül a miniszterelnöki székbe. Ismert már a forgatókönyv. Így járt " szegény" Medgyessy is.

"Álom, álom édes álom álomkép... "

11.
2013. november 11.,
nincs előzmény | válasz erre
Ma reggel az MTV-ben nyilatkozott Lendvai Ildikó. Máris kiderült miért került vissza az aktív politikába. A diplomás hazudozónak (nem az egyetemes tudására gondoltam a diplomás jelzővel, hanem a hazudozási képességére) az lesz a feladata, hogy a gyurcsányinak a szavak zsonglőrjének, az ékesen szóló bajnaik, és a könnyű drogok mámorában elhangzott beszédek elszólásait megmagyarázza, átmagyarázza, Ezt a feladatot kapta a "merjünk kicsik lenni "  Kovács László, az  mszp házi filozófusa is. Ezek az emberek nagyon tévednek, ....a lakosságot már nem tudják átverni, becsapni. Komolyan gondolja Lendvai Ildikó, hogy még ad valaki a szavára? És talán titokban (Gyurcsányi biztatásával) még arra is gondol, hogy a miniszterelnöki székbe is beülhet. ......

10.
2013. november 7.,
nincs előzmény | válasz erre

Kovács László és Lendvai Ildikó megszólalt / hosszú hallgatás után / tisztázni akarta azt, amit nem lehet.

Ha, most ők nem álltak volna kötélnek, akkor kit szedtek volna erő mentségükre? / mentségükre? /

Annyira elvakultak Orbán Viktor miniszeterelnökünk és csapata leváltására, de inkább a hatalom megszerzésére, hogy szét sem néznek a maguk körül önállósult emberekere. Jóindulasttal szólva. "Mert hülye azért nem vagyok!" Milyen emberek az ilyenek? Mit lehet elvárni tőlük?

Azt, amit '56 ban a szomszéd a szomszédra mondott és bevették.

9.
2013. november 6.,
nincs előzmény | válasz erre

Mszp-ben ülésezett a vének tanácsa. Ott volt a " lassan mondom, hogy mindenki megértse...nem lesz gáz ár emelés...kijelentője" a " 23 millió román munkavállalóval riogató" az " önkormányzati pénzek átirányítója" a whisky-s doboz gyűjtögető". és a többi, a hazudozásban érdemeket szerző elvtárs. Valahogy így tudnám elképzelni tanácskozásukat. A szóvivő elvtársunk jó munkát végzett, ... szemrebbenés és arcrándulás nélkül tudta képviselni pártunk és megbízóink, finanszírozóink érdekeit. Elvtársak, emlékezzünk a 2006-ban készült pártunk felmérésére, amikor " hazudtunk reggel, éjjel meg este",... növelni kell  kommunikációnk hatékonyságát. Intenzív képzést indítottunk új szóvivői munkakör betöltésére, a pártunk hiteles képviseletére. Délelőtti és a délutáni kommunikációval is foglalkoznunk kell. Nem várhatjuk meg az intenzív képzés végét, új már bizonyított, kipróbált elvtársnővel erősítjük a szóvivői munkakört a pártunk kommunikációját.

8.
fredi
Pécs
2013. november 3.,
nincs előzmény | válasz erre

A Jó Isten óvja meg az országot az álbaloldaltól meg a Gyurcsányok-tól. Hihetetlen hogy mennyi tudatlan ember van ebben a hazában.

7.
2013. október 31.,
nincs előzmény | válasz erre
Én meg azt mondom nekik egytől egyig az összes "balodalnak", az összes PM-nek az összes DK-nak, az összes Fodorféle és Kunczeféle gyülekezetnek, amit Horn Gábor tolmácsolt Gyurcsánynak a tömegek követelésére, nem is oly régen. Szóljon, ha valaki nem emlékezne rá! Szívesen felvilágosítom.

6.
2013. október 31.,
nincs előzmény | válasz erre

Naponta, két naponta az mszp főállású hazudozója kamerák elé áll és az aktuális hazugságait szemrebbenés nélkül a képünkbe vágja. Egy-két nap után kiderül, hogy már megint hazudott. Elég vastag bőr van a képén, hogy ez a tény  nem zavarja. Hazudozás az mszp tagságnak alapvető követelmény. Pofátlan hazudozás, 0 lelkiismeret, haza utálata, kapcsolati tőke az alvilággal, lakosság - családok kirablása, globális pénzvilág kiszolgálása = mszp karrier. Ha végig nézzük az mszp új csapatát, akkor azt látjuk, hogy a régi a lakosság előtt már lebukott hazudozókat már lecserélték új pókerarcú hazudozókra. Egyesek már vizsgát tettek, de ne higgyük azt, hogy a többi ne tenne eleget a felsorolt követelményeknek. Nap mint nap azzal állnak elő, hogy milyen nagy a szegénység az Országban. Van egy javaslatom: azt a 12000 milliárd forintot fizessék be az államkincstárba, amit helyettük fizetett ki a magyar nép, máris több jutna nyugdíjakra, fizetésekre, családi pótlékra és csökkenteni lehetne az áfát.

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié