ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Fasisztázni külföldön

Nem kell keresnie az MSZP-nek, mi legyen a pártok és egyesületek közös nevezője a kormánybuktatásra készülő oldalon. A fasisztázást kell gyakorolniuk naponta. Ez az ő közös nevezőjük.
Létrehozva: 2012. november 13., 09:37
nyomtat küld

Fasisztázni, rasszistázni kell idehaza és külföldön, tévécsatornákon és újságokban, lakossági fórumon és kampánygyűléseken. Harsogva és vonítva, nyüszítve és uszulva, demokratikus szólamoktól habzó szájjal és öklöt rázva. Ahogy most Mesterházy Attila tette egy olasz baloldali napilapnak, a l’Unitának adott interjúban. Az MSZP-vezér kétségbeesést mímelt az itthoni fasisztaveszély miatt, pedig valójában csak attól fél, hogy 2014-ben megint nem az ő pártját választják a – nyilvánvalóan fasiszta – szavazók. Ki merte jelenteni, hogy a Nobel-békedíjas Európai Unió „nem nézheti tétlenül Magyarország fasisztává válását”.

Mesterházy most bemutatkozott. Most mutatkozott be, most fedte föl az igazi énjét. Most, hogy az olaszoknak lefasisztázta nem egyszerűen a kétharmados kormányt, hanem egész Magyarországot. Amely állam éppen most válik fasisztává. S mert biztosra akart menni, azt is tudta, hol és kik vevők erre a stílusra. Ilyen lelkialkat kellett ahhoz, hogy a szovjet megszállás éveiben egy zsák elrejtett lisztért valaki feljelentse a szomszédját. Ilyen személyiség szükségeltetett ahhoz, hogy 1956-ban, míg egyesek vérüket adták a szabadságért, mások behívják a szovjet csapatokat. Ez az a mentalitás, amelynek lényege: megteszem, mert megtehetem. Megteszem, mert ezt várják el tőlem. Megteszem, mert semmi köze ugyan az igazsághoz, de nekem jól fog kamatozni. Hazugságot invesztálok, és hatalmat fogok profitálni. Mesterházy beállt a külföldön Magyarországot fasisztázók kis létszámú, ám nagy hatalmú táborába. Azt hiszi, tettéért jut neki konc. Pedig nem ő a befutó, hanem egyelőre úgy tűnik, Bajnai. Mesterházy most megmutatta, hogy ő is megfelelőképpen le tud aljasodni, ha kell. Mert két lehetőség van: vagy nem tudja, mi volt a fasizmus, vagy tudja, de ha a fasizmusváddal nyakát törheti hazája demokratikusan választott kormányának, akkor bátran uszul.

A teljes publicisztikát az MNO-n olvashatja.

(Körmendy Zsuzsanna - Magyar Nemzet 2012. november 13.)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések