ajánlott oldalak

"Magyarország példát mutatott"

Magyarország példátlan nagyságú árvízzel nézett szembe, és Magyarország példát mutatott. Példát mutatott összefogásból, bátorságból és szervezettségből - mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a parlamentben, Pintér Sándor belügyminiszter napirend előtti felszólalására reagálva.
Létrehozva: 2013. június 10., 13:43 | Utoljára frissítve: 2013. június 10., 14:18
nyomtat küld

A frakcióvezető úgy fogalmazott, Magyarország példát mutatott összefogásból, mert "olyanok is együtt dolgoztak a gáton, akik egyébként egymás köszönését sem szokták fogadni. Bátorságból, mert egy gátat és egy védművet sem adtunk fel, önkéntesek és hivatásosok vállvetve küzdöttek a legkritikusabb helyzetben is".

Rogán Antal 2 perces reagálása a Parlamentben

Rogán Antal elmondása szerint szervezettségből is példát mutatott Magyarország, mert „soha ennyi ember nem dolgozott még a gátakon, soha ekkora anyagi és emberi erőt nem mozgattunk még meg a példátlan nagyságú veszély elhárításában".

A Fidesz frakcióvezetője úgy vélekedett, összefogásra, bátorságra és szervezettségre továbbra is szükség van, ugyanis a veszély nem múlik el azzal, hogy az ár elhagyja Budapest területét.

Számunkra mindenki egyaránt fontos. Fontosak azok, akik Budapesten, és azok is, akik a fővároson kívül, akár a legkisebb településeken élnek. Mindenkit kivétel nélkül meg kell védenünk éppen ezért civileknek, politikai ellenfeleknek, továbbra is össze kell fogniuk, és örülnék neki, ha nemcsak a gátakon, hanem itt az Országgyűlés üléstermében is mindenkinek ugyanez lenne a véleménye – zárta szavait Rogán Antal.

(fidesz.hu)

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ