ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Vörös Bumeráng díj

Nagy kérdés, honnan veszik a bátorságot a szocialisták és Herczog Edit abhoz, hogy a magyar embereket ennyire rossz memóriájúaknak nézzék? 
Létrehozva: 2013. október 15., 10:20 | Utoljára frissítve: 2013. október 15., 11:21
nyomtat küld

Rendkívül sértő ugyanis feltételezni, a társadalom színe-java nem emlékszik, milyen tartalommal és körülmények között fogadta el a Tavares-jelentés néven hírhedtté vált botrányos dokumentumot az Európai Parlamentben a balliberális többség július elején.

Az MSZP-s képviselő hogy mondhat, írhat le olyan átlátszó blődséget például, hogy kétharmados többséggel fogadták el a borzalmas EP-határozatot? Mert azt hiszik, nálunk is olyan tájékozatlanok az emberek politikai kérdésekben, mint más országokban? Hogy elég valamit sokszor elmondani ahhoz, hogy igaznak tűnjön a nép szemében? Vagy ennyire hihetetlenül alulinformáltak a balfélen? Egyik sem biztató perspektíva számukra. Arra nem is érdemes sok szót vesztegetni, hogy az EPképviselő szerint a jobboldalnak van többsége az Európai Parlamentben. Ez olyan balga mantra, amit ha százszor cáfolnak, ők százegyszer ismétlik meg — ezzel megint lebecsülve a polgárok ismereteit.

Érthető persze bizonyos fokig, hogy ragaszkodnak a hajmeresztő valótlanságokhoz, hisz máskülönben végképp nem tudnák napirenden tartani azt a hamis legendát, hogy Orbán diktatórikus kormányával az Európai Néppárt józanul gondolkodó képviselői is szembefordultak volna.

Új elem viszont az álbaloldali hazugságspirálban, hogy Göncz Kingáék agresszív Magyarország-ellenes feflépéséről, a szocialista EP-különítményesek hazaáruló szorgoskodásáról is azt hiszik, a feledés pókhálós homálya borítja. Herczog Edit tudniillik azt találta ki, hogy ők mindent elkövettek azért, hogy a strasbourgi testület a lehető legenyhébb megfogalmazásokat fogadja el Magyarországgal szemben. Olyanokat, amelyek nem árthatnak a magyar embereknek, csak a gyűlölt kormánynak. De hát ki hinné el ép elmével egy merénylő azonérvelését, hogy ő csak az autóbusz-vezetőt célozta meg, az utasoknak legkevésbé sem akart ártani.

Hiszen arról nem tehet, hogy emiatt a jármű belefordult a szakadékba. Meg aztán ki merné állítani, hogy nem származott a Tavares-jelentés elfogadásának puszta tényéből gazdasági kára az államnak? Nem tudhatjuk, hány cég gondolta meg magát és vitte a pénzét más országba a magyar szocialisták által is lelkesen támogatott EP-határozatról hallván. Isteni szerencse, hogy a legtöbb befektetőt nem ejtették a feje lágyára, és átlátott a szitán, hogy rosszindulatú befeketítésről volt szó.

Ha ez a Tavares-jelentés-verzió a szocialisták által tompított változat, belegondolni is rossz, milyen lehetett az eredeti. Olyan az egész dokumentum, mint egy artikulálatlan sikoly á la Edvard Munch. Vajon nem lett volna egyszerűbb, ha azt az elenyészően kevés dolgot sorolják föl, ami szerintük rendben van Magyarországon? Ha már a Sikoly-hasonlatnál tartunk: üvölt, hogy valójában az a bajuk az uniós ballibeknek az országgal, hogy a kormánypártot nem Úgy hívják: MSZP. 

A teljes cikket a Magyar Nemzetben olvashatja.

(Megyeri Dávid - Magyar Nemzet, 2013. október 15.)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések