ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Oktatófilm

Nem áll jól a baloldal. Rövid időn belül három lebukásukvolt. Az egyik Herczog Edit váratlan beismerése nyomán az a hír, hogy a hazai baloldal bedolgozott a Magyarország-ellenes Tavares-jelentésbe.
Létrehozva: 2013. október 22., 09:50
nyomtat küld

A második a visszájára fordult gyűlöletperformansz a miniszterelnököt formázni akaró hungarocell- "szobor" lefejezésével és szétdarabolásával. S most itt a harmadik: egy a romák állítólagos szavazói megvesztegetéséről készített hamisított felvétel. Miután a Fidesz a bajai választásokon másodszor is győzött, valamit kellett találni, hogy besározzák őket. A tegnapi rendőrségi jastótájékoztatón elhangzottak szerint a hamisított felvételt valaki személyesen vitte be az MSZP-székházba. A kamufelvétel össes szereplőjét beazonosították.

A megrendelés ténye valószínű, és mire ez a lap a nyomdából kikerül, erre talán már a bizonyíték is megvan. A hamisítási botrány kiderülése után kétségbeesett, kapkodó hazudozásba kezdett nemcsak az MSZP, hanem mindenki, aki így vagy úgy benne van az ügyben. Szégyenletes, hogy a valamikor komoly nívót képviselő HVG az elképesztően mesterkélt leleplezésimitációnak azonnal hitelt adott, és főszerkesztőjüktől mindössze annyi telt, hogy a »nem megfelelő leadről” vakogjon néhány ostobaságot, pedig elég lett volna annyit mondania: bocsánat, úgy döntöttem, lemegyünk kutyába. Ha lenne a magyar sajtóban „Az év leggyávább cikke” díj, akkor azt minden bizonnyal az Index újságírója kapná, aki szellemtelen fröcsögései közben azt találgatja az MSZP érdeke volt-e a hamisítás, vagy a kormányé.

No persze: a magyar kormány fél évvel a választások előtt egyfolytában azon agyal, hogyan feketíthetné be önmagát hamis videofelvétel segítségével, és közben miként rágalmazhatná meg a romákat. Roppant életszerű!

Az MSZP kreatív tagozata által összerakott fércműben akadnak bohózati elemek is. Ilyen az a védekező megjegyzés, amely szerint az alacsony gázsijú roma amatőr színészekkel eljátszatott gyomorforgatóan dilettáns előadás nem az MSZP kormánylejárató kampányának újabb állomása, hanem - tessék megkapaszkodni! -  oktatófilm. Oktatófilm arról, hogy ha a Fidesz törvénytelen úton akarna szavazatokat szerezni, milyen nemtelen eszközökhöz folyamodna. Ezt mutatták be, csupa jó szándékkal.

Körmendy Zsuzsanna teljes írását a Magyar Nemzetben olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2013. október 22.)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések