ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Bajnai programja a gyermeket nevelőknek fájna a legjobban

Bajnai Gordon bejelentette, hogy útjában állnak az adótörvények – kommentálta Hoppál Péter az Együtt-PM vezetőjének nyilatkozatát, mely szerint meg kell szüntetni a jogszabály kétharmados védelmét. Ugyanitt arról is beszélt, hogy a bukott baloldal mindent elkövet azért, hogy Magyarországot gyengítse.
Létrehozva: 2013. november 16., 12:38
nyomtat küld

A Fidesz szóvivője szombati sajtótájékoztatóján azt mondta: Bajnai ezt azért szorgalmazza, hogy végre tudja hajtani „fájni fog” programját. A senki által meg nem választott volt kormányfő adóemelési tervei veszélyeztetnék a gyermekeket nevelők jövedelmeit is – vélekedett, hozzátéve: Bajnai eltörölné a családi adókedvezményt, és évi 230 milliárd forintot húzna ki az emberek zsebéből, az összeget pedig a bankoknak adná.

Hoppál Péter sajtótájékoztatója

Ez a program veszélyezteti a kiskeresetűek adócsökkentését is – mutatott rá, emlékeztetve, hogy 2014-től a legalacsonyabb jövedelmű családok bruttó bére nettóvá válik. Hoppál Péter felidézte, az Együtt-PM vezetője kormányzása idején elvette a kismamáktól a három éves gyest, ezért a szóvivő arra következtet, hogy Bajnai programja a gyed extrát is veszélyezteti. „A fájni fog program elsőszámú célpontjai a gyermeket nevelők, a nők és az édesanyák” – emelte ki.

Fotó: fidesz.hu

A balliberális politikus bécsi kormánykritikájára reagálva Hoppál Péter kifejtette: sajtóhírekből tudjuk, hogy Bajnai otthonosan mozog az osztrák fővárosban, hiszen a cégbirodalom jelentős része ott székel, adót Ausztriának fizet. „A rendezvény egy egyenes üzenet; a magyaroknak fájni fog programot ígér, míg az osztrák bankárok kegyit keresi Bajnai” – vélekedett.

„Nagyjából mindenki sejtheti, hogy mire készül az MSZP”

Az MSZP szombati ülésével összefüggésben a Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: „a szocialisták a hírek szerint zárt ajtók mögött vitatkoznak gazdaságról, foglalkoztatásról és ifjúságról”. Mint mondta: nem sok jót ígér az, a videó hamisítási botrány óta a nyilvánosság elől menekülő szocialisták programjukat is bujkálva, a nyilvánosságot kizárva tervezgetik. „Nagyjából mindenki sejtheti, hogy mire készül az MSZP, ugyanis a szocialista pártban és az egész bukott baloldalon ugyanazok vannak együtt, akik már egyszer az országot tönkre tették” – mutatott rá a fideszes politikus. Ezzel szemben az elmúlt három és fél évben minden mutató tekintetében javult a magyar gazdaság állapota – szögezte le Hoppál Péter.

Az MSZP E.ON-nal kapcsolatos brüsszeli beadványáról szólva a fideszes politikus kifejtette: a szocialisták elindították a rezsicsökkentés elleni támadásukat az uniós fórumokon is, a szocialisták ismét nem a magyar családok érdekeit képviselik, Brüsszelből akarnak nyomást gyakorolni a magyar kormányra a rezsicsökkentés eltörléséért.

A bukott baloldal mindent elkövet azért, hogy Magyarországot gyengítse

Tényeket állítottam, egy tanúvallomásból levonható következtetéseket mondtam el – reagált arra a sajtóhírre, hogy Gyurcsány Ferenc büntetőpert indít ellene egy korábbi állítása miatt. A bukott miniszterelnök volt államtitkára vallotta azt, hogy Gyurcsány a rendészeti minisztert megkerülve, közvetlen utasításokat adott a rendőri vezetőknek. A DK vezérének a tetteivel kellene szembenéznie, ahelyett, hogy vádaskodik – közölte a Fidesz szóvivője.

Egy másik kérdésre válaszolva Hoppál Péter felhívta a figyelmet, hogy a bukott baloldal mindent elkövet azért, hogy Magyarországot gyengítse. „Ez egy hibás magatartás, a hazai politikai erőknek a magyar embereket segítenie kellene” – vélekedett, hozzátéve: azonban az MSZP azért járkál Brüsszelbe, hogy Magyarországot rossz színben tüntesse fel.

(fidesz.hu)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések