ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Selmeczi: A baloldal hazugságot hazugságra halmoz

Az elmúlt hetekben a szocialisták hazugságot hazugságra halmoztak, nem tisztázták a felelősségüket, pedig ez elkerülhetetlen lenne – fogalmazott vasárnapi sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője.
Létrehozva: 2013. november 17., 14:58 | Utoljára frissítve: 2013. november 17., 16:34
nyomtat küld

Selmeczi Gabriella felhívta a figyelmet arra, hogy öt hete vár a magyar közvélemény arra, hogy „végre tiszta vizet öntsön a pohárba” a baloldal a bajai videóhamisítási ügyben. Az elmúlt hetekben hazugságot hazugságra halmoztak, nem tisztázták a felelősségüket, pedig ez elkerülhetetlen lenne – fűzte hozzá. A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott, látszik, hogy meg akarják úszni ezt a botrányt.

Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatója

Emlékeztetett rá, az MSZP korábban azt állította, hogy Károlyi Attila nem tagja a pártnak, Károlyi azonban azt mondta, hogy ő az MSZP székesfehérvári sporttagozatának az elnöke. A mai napon az egyik hírportálon megjelent egy tavalyi MSZP-s jegyzőkönyv, amely a szocialisták országos sporttagozatának ülésén készült, eszerint az ülésen részt vett Károlyi Attila – jelentette ki. Rámutatott, ez alapján kiderül, hogy a szocialista vezetők és a szóvivők állításaival szemben nagyon is köze van a párthoz a bajai hamisítási botrány egyik főszereplőjének.

Ha mindez így van, akkor a szocialisták egyre mélyebben keverednek bele a hazugságspirálba – emelte ki. Mint mondta, a baloldal lezártnak tekinti az ügyet, pedig a „választás rendje elleni durva támadásról van szó”. Lendvai Ildikó úgy fogalmazott, „balekok voltak”a szocialisták, de ezzel a felelősség még nincs tisztázva- jegyezte meg a politikus. Selmeczi Gabriella elmondta, a szocialisták a mai napig adósak az igazsággal, a válaszokkal. Továbbra is várjuk a válaszokat és a felelősség megállapítását – tette hozzá. Ennek kapcsán szólt arról is, hogy Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció is adós a válasszal.

A szóvivő hangsúlyozta, arra is választ várnak, hogy miért az MSZP székházába került a bajai hamisított videó. Tudott-e a pártvezetés előzetesen a hamisított videóról és annak előkészületeiről? Károlyi Attila kitől kért és kapott felhatalmazást? Miért tette? – sorolta. Szólt arról is, arra is választ várnak, hogy tartanak-e a szocialisták az „oktatófilm” segítségével előadást a képviselőiknek.

Selmeczi Gabriella újságírói kérdésre válaszolva elmondta, Magyarországon az egyik legalacsonyabb a személyi jövedelemadó az unión belül, és büszkék arra is, hogy az adórendszeren keresztül tudják támogatni a gyermeket vállaló családok életét. Ha Karácsony Gergelynek vagy párttársainak ez nem tetszik, akkor én bátorítanám őket, hogy ahány forinttal többet keresnek a személyi jövedelemadó csökkenése kapcsán, azt nyugodtan utalják át egy alapítványnak, ha ennyire zavarja őket az alacsony adókulcs – fogalmazott.

A Horthy Miklós emlékmenet kapcsán megjegyezte, a volt kormányzó munkásságát történészeknek kell megítélniük.

(fidesz.hu)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések