ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Rendezzék a számlát a liberálisok!

Megdöbbentő, hogy az SZDSZ a legalapvetőbb dolgokat sem fizette ki, például bérleti díjakat, vagy villanyszámlákat hagyott maga után. Magyarországnak nincs szüksége azokra, akik az országot tönkretették és emellett a saját pártjukat is csődbe vitték – mondta Zsigó Róbert keddi sajtótájékoztatóján.
Létrehozva: 2013. november 19., 14:02 | Utoljára frissítve: 2013. november 19., 15:48
nyomtat küld

A Fidesz szóvivőjének elmondása szerint az elmúlt hetekben országszerte egyre több helyről kaptak jelzést az SZDSZ ki nem fizetett tartozásairól. Hozzátette, amióta kiderült, hogy az SZDSZ félmilliárd forintos tartozás hagyott maga után az állam felé, egyre több SZDSZ károsult jelentkezik.

Zsigó Róbert sajtótájékoztatója

Egymás után jelentkeznek magánszemélyek, szervezetek, önkormányzatok, társasházak, akiket az SZDSZ megkárosított. Megdöbbentően sok az SZDSZ-károsultak száma az országban – jegyezte meg a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Zsigó Róbert megdöbbentőnek nevezte azt is, hogy „az SZDSZ a legalapvetőbb dolgokat sem fizette ki, például bérleti díjakat, vagy villanyszámlákat hagyott maga után”. Ezeket egyszerűen az adófizetőkre akarták átpasszolni. Azt gondolták, az adófizetők fogják helyettük kifizetni – tette hozzá a fideszes politikus.

Fotók: fidesz.hu

A kormánypárti honatya kitért rá, az SZDSZ az állam felé hagyott 500 millió forintos tartozás mellett további százmilliókkal tartozik egyéb szervezeteknek. A kár nagyságát már jóval egymilliárd forint fölé becsüljük. Ezúton is felszólítjuk a volt liberálisokat, akik ma újra feltűntek Bajnai Gordon holdudvarában, hogy mielőbb rendezzék a kifizetetlen számlájukat, és kártalanítsák az SZDSZ károsultjait – jelentette ki Zsigó Róbert.

Zsigó Róbert elmondása szerint „Magyarországnak nincs szüksége azokra, akik az országot tönkretették és emellett a saját pártjukat is csődbe vitték.” A volt liberálisokat befogadó Bajnai Gordont pedig arra szólítjuk fel, hogy tisztázza, számára elfogadható-e, hogy a korábbi szabad demokraták az adófizetőkkel akarják megfizettetni saját tartozásukat – fogalmazott a Fidesz szóvivője.

(fidesz.hu)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések