ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Hiába mosakodik hajléktalanügyben Tóth József

A szocialista Tóth József a napokban folyamatosan igyekszik mosakodni hajléktalan-ügyben - reagált a Főpolgármesteri Hivatal a XIII. kerületi polgármester nyilatkozataira, pénteken.
Létrehozva: 2013. november 22., 14:08
nyomtat küld

A főpolgármester tételes cáfolata szerint minden városrészben vannak fővárosi, illetve kerületi tulajdonban lévő területek. Előbbire a rendelet fővárosi, utóbbiakra kerületi döntést tartalmaz.

A kerületi „tiltásokról” a döntéseket a kerületek hozták meg, azokról a Fővárosi Közgyűlés nem szavazott külön, automatikusan a rendelet részét képezik mellékletként. A legszigorúbb szabályokat Budapesten Tóth József kerülete alkotta a saját tulajdonú kerületi területekre.

"Tóth polgármester úr a rendeletalkotáshoz időben, hivatalosan leadta a kerület határozatát, ami bekerült november 14-én a rendeletbe" - emelik ki. Ha minden kerület utólag javítgat, kiszámíthatatlan motivációval – például MSZP-MSZP vita következtében –, akkor naponta lehet rendeletet módosítgatni, amire persze a szocialista polgármester kétségesen jogosult a rendeletalkotás után.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy Tóth József most a földrajzilag a XIII. kerületben található hajléktalanlétesítményekkel "próbál dicsekedni, mintha azokhoz túl sok köze lenne, azon túl, hogy a Főváros és a Belügyminisztérium által létesített hajléktalankórház működését hosszú ideig nem engedélyezte".

Egyúttal emlékeztetnek: Tóth József volt az a politikus, aki hajléktalanügyben azt nyilatkozta, hogy „fejleszteni akarja a kerületét, nem zülleszteni”.

Végül rámutatnak, hogy "a fővárosi MSZP álláspontja egyébként is zavaros az ügyben", ugyanis az MSZP-kormány épp Horváth Csaba főpolgármester-helyettessége idején szüntette meg az országos pszichiátriai intézetet, anélkül, hogy hasonló intézménnyel behelyettesítette volna.

(fidesz.hu)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések