ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Kocsis: Gyurcsány szavait második őszödi beszédnek is vehetjük

A legdurvább szocialista módszerekkel akarták lejáratni Zsigó Róbertet, a város fideszes polgármesterét a bajai videóval. Kocsis Máté hangsúlyozta: kiderült, hogy a lejárató videót az MSZP rendelte meg.
Létrehozva: 2013. október 21., 10:29 | Utoljára frissítve: 2013. október 21., 12:13
nyomtat küld

Beismerő vallomásnak, második őszödi beszédnek is vehetjük Gyurcsány Ferenc szavait a szocialisták pártkasszájáról - mondta Kocsis Máté a Ma Reggelben. A Fidesz kommunikációs igazgatója a bajai videóügyról szólva kijelentette: "Ezt a hazugságtempót nehezen fogjuk tudni bírni."

Kocsis Máté az m1 Ma reggel című műsorában

Nem kevesebb hangzott el Gyurcsány Ferenctől, mint hogy az ő volt pártjának, az MSZP-nek „mondjuk ki, két pártkasszája működött, a szavaiból egyenesen erre lehet következtetni, volt egy törvényes pártkasszája, amit az Állami Számvevőszék vizsgált, de azon kívül még kellett hogy legyen egy törvénytelen pártkassza is” – állapította meg a Fidesz szóvivője az M1 Ma reggel című műsorában.

Kocsis Máté felidézte: a történtek után a Fidesz felszólította Mesterházy Attila MSZP-elnököt, tisztázza a helyzetet azzal, hogy ő maga tesz feljelentést, „ha már meg akar újulni, leszámol a múlttal”. Mesterházy Attila azonban nem is válaszolt az ezirányú kérdésekre – folytatta Kocsis Máté, hozzátéve, ezért úgy döntöttek, hogy Gulyás Gergellyel együtt megteszik ők a feljelentést, hiszen "nem lehet szó nélkül elmenni" az ügy mellett.

Mindennél árulkodóbb, hogy maga a volt pártelnök állította az elhangzottakat a saját pártjáról, „ezt vehetjük beismerő vallomásnak”, második őszödi beszédnek – tette hozzá Kocsis Máté.

A bajai videóügyről szólva a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta: "Zsigó Róbert már a választások előtt megmondta, hogy készül egy ilyen akció, és már akkor feljelentést tett, mert tudomására jutott, hogy őt és a bajai választást lejárató videó készül baloldali megrendelésre. Zsigó Róbertnek jók voltak az információi, a legalantasabb, legsunyibb, leggyávább módon akarták szocialista módszerekkel lejáratni – tette hozzá a szóvivő. - Miután lehullt az álarc, Mesterházy Attila eljön ide és elmondja, hogy Zsigó Róbert nem mond igazat. Az ember esze megáll” - adott hangot véleményének a politikus, aki szerint kiderült, hogy a lejárató videót az MSZP rendelte meg.

A kampány várható hangnemét firtató kérdésre a fideszes képviselő úgy válaszolt: "Ezt a hazugságtempót nehezen fogjuk tudni bírni. Bízunk benne, hogy kicsit konszolidálódik a baloldal, mert ez eddig nagyon agresszív és gyűlöletkeltő."

(hirado.hu)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések